Premiera la nivel national – Plata cu cardul a intretinerii

Premiera la nivel national – Plata cu cardul a intretinerii

Aviziero, prima aplicatie online de gestiune a asociatilor de proprietari din Romania, aduce pe piata autohtona o noua premiera: plata cu cardul a intretinerii, serviciu disponibil la nivel national. Începand cu luna ianuarie a acestui an, utilizatorii Aviziero isi pot achita intretinerea online, folosind cardul, direct din contul personal. Plata intretinerii online a fost implementata

Aviziero, prima aplicatie online de gestiune a asociatilor de proprietari din Romania, aduce pe piata autohtona o noua premiera: plata cu cardul a intretinerii, serviciu disponibil la nivel national. Începand cu luna ianuarie a acestui an, utilizatorii Aviziero isi pot achita intretinerea online, folosind cardul, direct din contul personal. Plata intretinerii online a fost implementata cu succes pentru peste 200 de apartamente din Bucuresti, dar si din alte orase din tara, iar primele tranzactii au fost deja efectuate.

“Plata cu cardul a intretinerii reprezinta un pas natural in evolutia portofoliului de servicii oferite de Aviziero. Înca de cand am lansat aplicatia stiam ca urmeaza sa introducem si un astfel de beneficiu si suntem incantati ca acum putem sa le oferim utilizatorilor Aviziero avantajele platii online a intretinerii”, a declarat Bogdan Ioan, Managing Partner & Founder Aviziero. “Întretinerea ramasese ultima cheltuiala lunara ce nu putea fi platita cu cardul, iar faptul ca Aviziero ofera acest serviciu in premiera la nivel national ne bucura si ne motiveaza. Vom continua sa dezvoltam aplicatia si sa fim cat mai aproape de nevoile utilizatorilor”, a continuat Bogdan Ioan.

Aviziero gazduieste pe site-ul sau, www.aviziero.ro, doua solutii de acceptare la plata cu cardul, una oferita de catre BCR, cel mai important grup financiar din Romania, si cealalta de catre PayU, parte a grupului european de plati online omonim cu operatiuni in Polonia, Romania, Ungaria, Cehia, Rusia, Turcia si Ucraina. Compania VISA a oferit sprijin si consultanta pe toata perioada de implementare a sistemului de acceptare a platilor online cu cardul prin intermediul aplicatiei online, iar noul serviciu oferit de Aviziero permite utilizarea tuturor tipurilor de carduri disponibile pe piata, inclusiv Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.

BCR a sprijinit inca de la inceput compania Aviziero, oferind consultanta in cadrul START! Business, programul de educatie antreprenoriala dezvoltat de Junior Achievement Romania, unde Aviziero a reusit performanta de a castiga premiul “Investitia Anului”.

“Sa incepem cu o intrebare foarte simpla: Cati dintre noi nu se invoiesc de la birou sau apeleaza la vecini, prieteni, rude pentru a putea plati intretinerea la timp? Raspunsul nostru a fost ca suntem “mult prea multi” in aceasta situatie. De aceea, incurajam detinatorii de card de pe piata romaneasca sa foloseasca cardul pentru plata electronica a cheltuielilor lunare (plati facturi, utilitati, taxe si impozite, samd) si sa-si salveze astfel timpul pentru alte activitati alaturi de persoanele apropiate. Acum, alaturi de Aviziero, punem la dispozitia detinatorilor de card cea mai simpla, rapida si sigura metoda de plata a intretinerii. Solutia de plata aduce beneficii atat locatarilor cat si administratorilor asociatiilor de proprietari. Acest sector dominat inca de cash prezinta un potential enorm pentru migrarea catre platile cu cardul bancar si avem incredere ca in viitorul apropiat proportia va fi inversata”, declara Zoltan Sipos, Director Executiv al Directiei de Carduri BCR.

“Visa Europe s-a implicat inca de la inceput in sustinerea acestei initiative inovatoare, de acceptare a platii cu cardul pentru intretinere – un serviciu dorit de foarte multi romani, in special datorita flexibilitatii oferite platitorilor. Vrem sa oferim mereu detinatorilor de card posibilitatea de a alege, iar acum au la indemana aceasta solutie convenabila, prin care isi pot plati intretinerea oricand, de oriunde si fara niciun comision”, declara Catalin Cretu, Director General Romania, Visa Europe.

“Plata online aduce beneficii majore utilizatorilor de internet care economisesc mult timp in achitarea obligatiilor pentru diferite servicii care trebuie platite lunar, numarul tranzactiilor de acest tip inregistrand o crestere de 49% in 2012 fata de 2011. Prin implementarea solutiei PayU, proprietarii locuintelor din asociatiile care utilizeaza aplicatia Aviziero isi vor putea plati rapid si la timp facturile la intretinere, iar administratorii vor avea incasari mai rapide si vor observa reducerea intarzierilor la plata. Ne asteptam ca majoritatea clientilor Aviziero sa adopte rapid noua metoda de plata”, declara Andreia Stavarache, Sales & Marketing Manager PayU Romania.

BCR a sprijinit inca de la inceput compania Aviziero, oferind consultanta in cadrul START! Business, programul de educatie antreprenoriala dezvoltat de Junior Achievement Romania, unde Aviziero a reusit performanta de a castiga premiul “Investitia Anului”.

Plata online a intretinerii aduce avantaje atat pentru proprietari cat si pentru administratori. Printre avantajele de care se pot bucura proprietarii se numara posibilitatea achitarii intretinerii in orice moment al zilei si din orice locatie, economie de timp, flexibilitate si confort. Pentru administratori, introducerea noului serviciu oferit de Aviziero presupune inregistrarea automata a incasarilor, reducerea riscului de gestiune a banilor cash, dar si reducerea programului de casierie sau chiar desfiintarea acestuia.

Aviziero, programul online de gestiune a asociatiilor de proprietari a fost lansat pe piata in 2010 si este folosit in prezent in administrarea a peste 7500 de apartamente, iar numarul acestora este in continua crestere.

Aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor 3 module de servicii. Modulul de baza, Aviziero (Tabel), ce calculeaza lista de intretinere si gestioneaza fondurile, modulul Aviziero Pro (Contabilitate), ce include functionalitatile modulului Aviziero(Tabel) si ofera in plus toate serviciile de contabilitate necesare unei asociatii de proprietari si modulul Acces Proprietari care ofera utilizatorilor posibilitatea de a avea acces non-stop la toate informatiile legate de intretinere.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos