Danila a incasat milioane de euro pe actiunile BCR

Danila a incasat milioane de euro pe actiunile BCR

Presedintele executiv al BCR, Nicolae Danila, a schimbat in titluri Erste Bank cea mai mare parte a actiunilor BCR pe care le detinea, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate tranzactiei. "Pentru o parte din actiunile Erste Bank primite, Nicolae Danila si-a exprimat optiunea de vanzare imediata, asa cum era permis prin oferta. Titlurile Erste Bank

Presedintele executiv al BCR, Nicolae Danila, a schimbat in titluri Erste Bank cea mai mare parte a actiunilor BCR pe care le detinea, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate tranzactiei. "Pentru o parte din actiunile Erste Bank primite, Nicolae Danila si-a exprimat optiunea de vanzare imediata, asa cum era permis prin oferta. Titlurile Erste Bank pastrate detin o pondere mai mare decat cele vandute", a afirmat sursa citata. Pentru pachetul de actiuni valorificat imediat, presedintele executiv al BCR ar fi obtinut o suma de ordinul a milioane de euro.

Oferta Erste Bank s-a inchis sambata, 24 noiembrie, si s-a derulat pe parcursul a trei saptamani, incepand cu 1 noiembrie. Surse din piata au declarat pentru MEDIAFAX ca subscrierile totale ale angajatilor BCR sunt estimate la peste 4% din capitalul bancii, respectiv mai mult de jumatate din pachetul detinut de salariati. "Sunt sanse foarte mari ca banca austriaca sa fi atras mai mult de jumatate din actiunile detinute de salariati, care aveau inainte de oferta pachete cumulate reprezentand 8% din capitalul BCR. Centralizarea datelor este departe de finalizare. Pe de alta parte, au existat o serie de oferte paralele, inclusiv de la oameni din BCR", au adaugat sursele.  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos