Ce obiective are Omer Tetik la conducerea Credit Europe Bank

Ce obiective are Omer Tetik la conducerea Credit Europe Bank

Omer Tetik a preluat responsabilitatile de presedinte al Consiliului de Administratie si presedinte al Credit Europe Bank Romania dupa ce Banca Nationala a Romaniei a acreditat numirea sa la conducerea bancii, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de credit. Procedura BNR succede nominalizarii lui Tetik de catre actionari, in cadrul Adunarii Generale a

Omer Tetik a preluat responsabilitatile de presedinte al Consiliului de Administratie si presedinte al Credit Europe Bank Romania dupa ce Banca Nationala a Romaniei a acreditat numirea sa la conducerea bancii, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de credit. Procedura BNR succede nominalizarii lui Tetik de catre actionari, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din luna noiembrie, pentru cele doua functii de conducere.

„Indelungata experienta din Credit Europe Bank Romania a fost unul dintre factorii care au contribuit la asumarea responsabilitatilor noii functii. Provocarile perioadei actuale sunt mari, insa, impreuna cu echipa Credit Europe Bank, tintim indeplinirea obiectivelor strategice avute in vedere pentru 2011: relansarea activitatii de creditare, cresterea eficientei operationale si continuarea practicarii unui banking inovator, cu accent pe tehnologie si pe canalele alternative de distributie”, a declarat Omer Tetik, Presedinte Credit Europe Bank.

Omer Tetik are o vasta experienta in sistemul bancar romanesc, preluand conducerea Credit Europe Bank dupa o cariera de zece ani in cadrul băncii. Acesta a ocupat anterior numirii functia de Prim Vicepresedinte. De-a lungul timpului, Tetik a condus departamentele Treasury, Financial Institutions, Retail Banking si Carduri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos