Bancpost provoaca Zanul Bancii Transilvania la duel

Bancpost provoaca Zanul Bancii Transilvania la duel

Bancpost si-a propus sa faca si ea minuni pentru micii intreprizatori, asa cum procedeaza Zanul IMM-urilor de la Banca Transilvania. Bancpost a lansat o solutie de finantare, denumita „Sa cresti mare”, pentru companiile mici care au o cifra de afaceri de pana la 500.000 de euro sau pentru intreprinzatorii individuali (asociatiile familiale, persoanele fizice autorizate

Bancpost si-a propus sa faca si ea minuni pentru micii intreprizatori, asa cum procedeaza Zanul IMM-urilor de la Banca Transilvania. Bancpost a lansat o solutie de finantare, denumita „Sa cresti mare”, pentru companiile mici care au o cifra de afaceri de pana la 500.000 de euro sau pentru intreprinzatorii individuali (asociatiile familiale, persoanele fizice autorizate sau cei cu profesiuni liberale). Bancpost pune la dispozitia tuturor acestor categorii de intreprinzatori banii necesari dezvoltarii oricarei oportunitati de afaceri.
 
Potrivit unui comunicat de presa remis de Bancpost, rambursarea sumelor consumate din banii pusi la dispozitie nu se face prin rate fixe lunare, ci in functie de posibilitatile pe care le are imprumutatul. In plus, „Sa cresti mare” ofera celor interesati o finantare pe termen nelimitat, Bancpost urmand sa efectueze anual o analiza a afacerii. Bancpost pune la dispozitie banii necesari dezvoltarii afacerilor celor mici in lei, euro, USD sau CHF, suma maxima acordata putand ajunge la 350.000 de euro sau echivalentul acesteia.

Un alt avantaj al acestei solutii finantare este acela ca Bancpost nu solicita documente cu privire la utilizarea – banilor pusi la dispozitia celor care au accesat un credit “Sa cresti mare”. Pentru mai multe informatii despre “Sa cresti mare” doritorii pot contacta orice unitate Bancpost, accesa site-ul www.SaCrestiMare.ro sau suna la Infoline: 0800.110.200.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos