Zvonul de preluare a Bancii Transilvania scumpeste actiunile institutiei de credit

Zvonul de preluare a Bancii Transilvania scumpeste actiunile institutiei de credit

Pretul actiunilor Bancii Transilvania (TLV) a crescut cu 12,12%, pana la 1,48 lei, dupa primele doua ore si jumatate de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, pe fondul zvonurilor privind o posibila preluare a bancii de catre o banca straina. In primele doua ore si jumatate de tranzactionare, schimburile cu actiuni Banca Transilvania aveau cea

Pretul actiunilor Bancii Transilvania (TLV) a crescut cu 12,12%, pana la 1,48 lei, dupa primele doua ore si jumatate de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, pe fondul zvonurilor privind o posibila preluare a bancii de catre o banca straina. In primele doua ore si jumatate de tranzactionare, schimburile cu actiuni Banca Transilvania aveau cea mai mare valoare din piata, de 4,37 milioane lei.

Aprecierea agresiva a actiunilor bancii a fost alimentata de zvonurile aparute in presa, la finalul saptamanii trecute, cu privire la o posibila preluare de catre National Bank of Greece (NBG). Actiunile Bancii Transilvania se tranzactioneaza la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul TLV.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos