Zodiacul Libra Bank

Zodiacul Libra Bank

Libra Bank, banca profesiilor liberale, a lansat un nou concept de comunicare cu acesta categorii de clienti, in vederea promovarii noilor sale produse de creditare si colaborarii mai eficiente cu clientii sai. Este o initiativa cu caracter inedit pe piata bancara romaneasca, caracterizata de multe ori de conformism. Ca intr-un zodiac chinezesc, fiecarei profesii i-a

Libra Bank, banca profesiilor liberale, a lansat un nou concept de comunicare cu acesta categorii de clienti, in vederea promovarii noilor sale produse de creditare si colaborarii mai eficiente cu clientii sai. Este o initiativa cu caracter inedit pe piata bancara romaneasca, caracterizata de multe ori de conformism. Ca intr-un zodiac chinezesc, fiecarei profesii i-a fost asociat un animal care, in viziunea bancii, ii reprezinta cel mai bine valorile.

Medicii sunt reprezentati simbolic de tigru – pentru viteza de reactie, fermitate si siguranta pe propriile puteri. Pentru farmacisti banca a ales drept simbol ursul, caracterizat prin forta blanda a vindecarii, cunoastere vasta si respect. Contabilii sunt asociati cu vulturul, pentru precizie, mandrie, responsabilitate si aspiratii inalte. Elefantul reprezinta simbolic juristii, pentru ca au judecata limpede, puterea intelepciunii, memorie solida si responsabilitate. In viziunea Libra Bank, arhitectii sunt sociati cu castorul, pentru capacitatea de proiectare, imaginatie si ambitie pentru planuri de anvergura. 

„A fi banca profesiilor liberale inseamna ca, prin calitatea serviciilor si produselor oferite, raspundem standardelor inalte si exigentelor celor mai apreciate meserii. Clientul este in centrul activitatii noastre. Noua imagine se bazeaza pe o foarte buna cunoastere a clientilor si pe respectul ce care il acordam acestora”, a declarat   presedintele Libra Bank, Emilian Bituleanu.

El a mai subliniat ca banca ofera conditii mai avantajoase la produsele de creditare pentru aceasta categorie de clienti. Incepand cu luna noiembrie, specialistii profesiilor liberale pot beneficia de imprumuturi cu dobanzi mai mici si perioade mai mari de creditare. Astfel, banca a majorat perioada maxima de rambursare pentru creditele pentru cheltuieli curente si cele pentru investitii de la 14 la 25 de ani. Aceste produse sunt destinate cabinetelor medicale, stomatologice, veterinare, de avocatura, birourilor notariale si de executori judecatoresti, cabinetelor de contabilitate si birourilor de arhitectura. Pentru creditul de activitate curenta sau de investitii destinat farmaciilor, perioada maxima de rambursare a crescut pana la 14 ani, initial aceasta fiind de 5 ani.

Totodata, Libra Bank a redus cu 2,4 puncte procentuale dobanda la creditele pentru profesiuni liberale in lei garantate cu ipoteca, pana la 9,5%. La creditele garantate cu bilet la ordin sau gaj dobanda a fost redusa cu 1,4%, pana la 11%, in timp ce dobanda la creditele garantate cu gaj pe echipament este de 10,5%. Medicii, arhitectii, contabilii, juristii si membrii familiilor acestora care opteaza pentru un depozit la Libra Bank au o dobanda cu 0,25% peste cea standard, care poate ajunge la 8,25% pentru depozitele in lei.

Tot in cadrul noii oferte, comisionul de acordare pentru creditele destinate profesiunilor liberale a fost redus la 0, a precizat seful Libra Bank. Banca a marit plafoanele maxime pentru creditele fara garantii reale, pana la 80.000 lei pentru cabinetele medicale, 100.000 lei pentru farmacii si pana la 30-50.000 lei pentru cabinetele juridice, contabile si de arhitectura. La acordarea creditului se iau in considerare incasarile si nu pofitul beneficiarului.

Totodata, Libra Bank a lansat o linie de credit pe trei ani pentru medici, denumita  ”Hipocrate”. Limita maxima de acordare este stabilita in functie de posibilitatea de rambursare si garantii. De asemenea, clientul are posibilitatea de a plati doar dobanda pentru suma care este utilizata, fara a plati rata. Rambursarea poate fi facuta gradual sau integral, la sfarsitul perioadei sau oricand pe parcursul celor 36 de luni de creditare.

Ludmila Tcacenco

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos