Ziua copilului – serbata de noi dar si de institutiile financiare. La Multi Ani!

Ziua copilului – serbata de noi dar si de institutiile financiare. La Multi Ani!

Astazi, 1 Iunie, este ziua copilui tau sau a copilului din tine! Dar nu este ziua in care ne iubim copii, nu… Este ziua in care, poate, le acorzi atentie … mai mult decat este cazul, ii rasfeti. Si daca vrei sa se simta bine du-l la KIDEX, la Romexpo. Puteti vizita Kidex de miercuri

Astazi, 1 Iunie, este ziua copilui tau sau a copilului din tine! Dar nu este ziua in care ne iubim copii, nu… Este ziua in care, poate, le acorzi atentie … mai mult decat este cazul, ii rasfeti. Si daca vrei sa se simta bine du-l la KIDEX, la Romexpo. Puteti vizita Kidex de miercuri pana sambata, intre orele 11.00 – 20.00 si duminica intre orele 11.00 – 18.00. Nu rata serbarile zilei! –

 

Acolo va asteapta hainute – articole pentru nou-nascuti, puericultura, alimentatie pentru nou-nascuti, alimente (inghetata, bauturi racoritoare, dulciuri, cereale, alte clase de alimente), vitamine-Walmark este prezent, suplimente nutritive, produse pentru ingrijirea copilului, medicamente, incaltaminte pentru nou-nascuti, jocuri, jucarii, mobilier pentru scoli, gradinite, decoratiuni pentru camera copilului, organizatori de evenimente si petreceri pentru copii, agentii de baby-sitting, gradinite, scoli, papetarie si materiale didactice, confectii si incaltaminte, articole sportive si de agrement, instrumente muzicale, carti si presa pentru copii, servicii (turism, bancar, asigurari, educational – public si privat, medicale etc), cultura, arta, sport, palatele si cluburile copiilor….si nu in ultimul rand (de fapt, in primul rand!) multe locuri de joaca special amenajate pe grupe de varsta si foarte moderne.

Pune de-o parte pentru copilul tau!

Dupa cum vezi gasesti de toate, bani sa ai… iar daca nu ai, se poate "aranja" macar un viitor mai linistit pentru puiutul tau. Pentru el ai posibilitatea sa deschizi un cont la
Banca Transilvania sau sa-i faci o asigurare la Allianz Tiriac Asigurari, companie prezenta la KIDEX.

Cea mai moderna pusculita de la Banca Transilvania

Pentru ca Banca Transilvania se gandeste si la copii, portofoliul sau cuprinde si un produs dedicat acestora, KID CONT. Acesta este un depozit cu acumulare, in lei, EUR sau USD, care se poate constitui pe o perioada cuprinsa intre 1 si 17 ani. Valoarea medie minima obligatorie a depunerilor lunare, in decursul unui an, trebuie sa fie de 50 RON / 15 EUR / 15 USD, in functie de moneda in care s-a constituit depozitul.

Pentru a deschide un depozit KID CONT, parintii, tutorele sau reprezentatul legal al copilului caruia ii este dedicat acest produs trebuie sa depuna in cont suma de 300 RON sau 100 EUR / USD.

Dobanda este una dintre cele mai atractive de pe piata: se bonifica si se acumuleaza anual in depozit. In cazul in care KID CONT este constituit in RON, dobanda anuala este de 7,50%, pentru USD este de 4,50%, iar pentru EUR, dobanda practicata este de 4,25%. Pentru a spori avantajele acestui produs, Banca Transilvania nu comisioneaza constituirea depozitului si nici depunerile de numerar. In plus, se bonifica dobanzi suplimentare, incepand cu a treia aniversare a depozitului.

La implinirea varstei de 15 ani, copilul titular al unui KID CONT poate avea si un card Visa Electron Euro<26, emis de Banca Transilvania, cu ajutorul caruia va putea beneficia de reduceri la comerciantii de produse si servicii in peste 300.000 de locatii din tara si din strainatate, precum si de o asigurare medicala gratuita de calatorie.

Produsul KID CONT este disponibil in oricare dintre cele 265 de unitati ale Bancii Transilvania din tara.

Avand un depozit KID CONT, viitorul financiar copilului poate fi mai sigur, inca din prima sa zi de viata.

De 1 iunie – si nu numai – copiii pot primi de la parintii lor un cadou deosebit, cea mai moderna pusculita: KID CONT, de la Banca Transilvania.

 

Gabriela Dinu

gabriela.dinu@ bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos