Zilele acestea bancile se targuiesc cu tine la Sala Palatului

Zilele acestea bancile se targuiesc cu tine la Sala Palatului

Vrei sa-ti cumperi o casa? In acest wekend, la "Real Bucharest", targul de case organizat la Sala Palatului de Finmedia gasesti tot ceea ce doresti: case si bani. Poti consulta oferte cu vile si case de vis, puse la dispozitie de catre dezvoltatori si companii imobiliare, dar si produse bancare atractive. Zece banci de prestigiu

Vrei sa-ti cumperi o casa? In acest wekend, la "Real Bucharest", targul de case organizat la Sala Palatului de Finmedia gasesti tot ceea ce doresti: case si bani. Poti consulta oferte cu vile si case de vis, puse la dispozitie de catre dezvoltatori si companii imobiliare, dar si produse bancare atractive. Zece banci de prestigiu te intampina cu cele mai bune oferte pana duminica, 15 octombrie, in vederea contractarii unui credit pentru casa. Astfel, ai posibitatea sa evaluezi ofertele BRD, BCR, Alpha Bank, Banca Romaneasca, CEC, Finansbank, Raiffeisen Bank. Casa dorita o alegi din portofoliul companiilor imobiliare sau dezvoltatorilor, precum Regatta, Eurohouse, Mivan, Ansamblul Terra Residence, etc. Pentru persoanele ocupate exista Creditlink, un broker independent de credite, care iti recomanda produsul potrivit din oferta a zece banci cu care colaboreaza.

Interesati de un imprumut pe o perioada de 25 – 30 de ani, in valoare de 45.000 de euro, am vizitat cateva standuri, la care am cerut detaliile necesare. Citeste acest reportaj pe www.banipentrucase.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos