Zanul BT lucreaza si cu stetoscopul

Zanul BT lucreaza si cu stetoscopul

Medicii intreprinzatori sunt noua tinta a Bancii Transilvania, care a lansat astazi o divizie dedicata acestei categorii profesionale. Conceptul “Diviziei pentru medici” cuprinde pachete integrate de credite si consultanta, majoritatea bazate pe criterii exclusiv calitative. Mai mult, Divizia beneficiaza de suportul a 125 de angajati, jumatate medici si jumatate specialisti bancari. Pentru urmatoarele luni banca

Medicii intreprinzatori sunt noua tinta a Bancii Transilvania, care a lansat astazi o divizie dedicata acestei categorii profesionale. Conceptul “Diviziei pentru medici” cuprinde pachete integrate de credite si consultanta, majoritatea bazate pe criterii exclusiv calitative. Mai mult, Divizia beneficiaza de suportul a 125 de angajati, jumatate medici si jumatate specialisti bancari. Pentru urmatoarele luni banca lucreaza la deschiderea in orasele universitare a zece agentii specializate, dedicate exclusiv medicilor. In ceea ce priveste finantarile din partea bancii, acestea se adreseaza atat rezidentilor, medicilor specialisti, cat si cabinetelor medicale. Se finanteaza afaceri existente, dar este incurajata si initiativa oricarui medic de a incepe de la zero, autorizandu-se ca si cabinet medical sau alta forma juridica.

“Prin lansarea ‘Diviziei pentru medici’ abordam un segment important al pietei, foarte putin exploatat de sectorul bancar si care are un potential foarte mare”, declara Robert C. Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania.

Noul concept se adreseaza tuturor medicilor, maximizand valoarea pentru persoane juridice si fizice autorizate din domeniul medical, adica medicilor rezidenti si specialisti, cabinetelor medicale individuale, cabinetelor medicale grupate sau asociate, societatilor civile medicale, clinicilor private etc.

“Avem un respect deosebit pentru medici si pentru munca acestora. Cunoastem problemele lor si incercam sa le rezolvam macar pe cele legate de finantare. Credem ca drumul catre rezolvarea celorlalte este cel al integrarii medicilor in clasa intreprinzatorilor, in sectorul privat. Chiar si in sisteme medicale evoluate parerea specialistilor este ca practicarea medicinei in mediul economic actual, mai mult ca niciodata, il determina pe medic sa se gandeasca la cariera lui ca la propria lui afacere” adauga Ionut Patrahau, directorul general adjunct al Bancii Transilvania. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos