Zanul Bancii Transilvania se specializeaza si pe leasing

Zanul Bancii Transilvania se specializeaza si pe leasing

Banca Transilvania face o mutare importanta si, in acelasi timp, surprinzatoare in noul an, intarindu-si prezenta pe piata de leasing prin achizitia unor pachete de actiuni la doua importante societati de leasing: una specializata pe furnizarea de finantare pentru cumpararea de echipament medical si cealalta axata pe intermedierile financiare. Chiar daca beneficiaza de cea mai

Banca Transilvania face o mutare importanta si, in acelasi timp, surprinzatoare in noul an, intarindu-si prezenta pe piata de leasing prin achizitia unor pachete de actiuni la doua importante societati de leasing: una specializata pe furnizarea de finantare pentru cumpararea de echipament medical si cealalta axata pe intermedierile financiare. Chiar daca beneficiaza de cea mai variata gama de produse de creditare destinate intreprinderilor mici si mijlocii si de o prezenta buna pe piata de leasing prin societatea BT Leasing, Banca Transilvania isi diversifica oferta disponibila companiilor.

In urma cumpararii si subscrierii de actiuni ale companiei Medicredit Leasing IFN S.A., Banca Transilvania detine in prezent 38,89% din capitalul social al acesteia. Firma are ca obiect de activitate leasingul operational si financiar pentru achizitionarea de echipamente medicale. In plus, Banca Transilvania detine, in urma plasamentului de capital facut prin BT Investments SRL – companie a Grupului Financiar Banca Transilvania – 51% din capitalul social al societatii BT FINOP LEASING IFN S.A., a carei activitate este reprezentata de intermedierile financiare. Banca Transilvania are in prezent la S.C. Medicredit Leasing IFN S.A. 13.191 de actiuni nominative, in valoare de 1.319.100 RON, suma subscrisa si varsata in intregime, in RON, plata fiind facuta, de catre banca, la data de 20.12.2006. Banca are optiunea de a achizitiona, pana la data de 31.07.2007 cel putin 50% + 1 actiune din capitalul social al S.C. Medicredit Leasing IFN S.A., fapt care ii poate conferi statutul de actionar majoritar al firmei. Obiectivul acestor achizitii este intarirea prezentei Bancii Transilvania in domeniul leasingului, prin derularea unor activitati de leasing operational si cel destinat dezvoltarii domeniului medical, alaturi de leasingul financiar.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos