West Credit Leasing se imprumuta de la OTP

Actionarii companiei West Credit Leasing, membra a grupului Opel West, au aprobat contractarea unui credit de tip revolving de patru milioane euro (13,4 milioane lei), de la OTP Bank; banii urmeaza sa fie folositi pentru finantarea activitatii de leasing. West Credit Leasing reprezinta ramura de finantare prin leasing financiar a Opel Vest, distribuitor de autoturisme

Actionarii companiei West Credit Leasing, membra a grupului Opel West, au aprobat contractarea unui credit de tip revolving de patru milioane euro (13,4 milioane lei), de la OTP Bank; banii urmeaza sa fie folositi pentru finantarea activitatii de leasing.

West Credit Leasing reprezinta ramura de finantare prin leasing financiar a Opel Vest, distribuitor de autoturisme si autovehicule marca Opel si masini second-hand. Opel West este prezent in Oradea, Arad si Satu Mare.

Compania are un capital social de 800.000 lei. Actionarii West Credit Leasing sunt Szekely Eva, Szekely Lajos, Dick Susana si Dick Otto, cu 23,5 la suta din capitalul social. Brokerul de asigurare Asiwest detine 6 % din actiunile companiei.

Societatea de leasing a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 9,4 milioane lei si profit net de peste un milion de lei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos