Vrei un Opel? BRD Finance a lansat un credit special pentru cumpararea acestui model

Vrei un Opel? BRD Finance a lansat un credit special pentru cumpararea acestui model

BRD Finance IFN si Opel Romania au lansat in parteneriat Creditul Astra – un produs de finantare pentru clientii care doresc sa achizitioneze rapid si avantajos orice model de Opel Astra, direct din show-room-urile Opel, anunta institutia de credit, intr-un comunicat de presa. Pentru a veni in intampinarea clientilor care doresc achizitionarea oricarui model de

BRD Finance IFN si Opel Romania au lansat in parteneriat Creditul Astra – un produs de finantare pentru clientii care doresc sa achizitioneze rapid si avantajos orice model de Opel Astra, direct din show-room-urile Opel, anunta institutia de credit, intr-un comunicat de presa.

Pentru a veni in intampinarea clientilor care doresc achizitionarea oricarui model de autoturism Opel Astra, BRD Finance si Opel Romania ofera prin Credit Astra o solutie noua de finantare. Clientii persoane fizice si persoane fizice autorizate, cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani, au avantajul sa obtina simplu, rapid si comod masina dorita, prin accesarea noii solutii de finantare direct in show-room-urile Opel.

Pe langa beneficiul unei dobanzi fixe avantajoase de 8,9% pe an si 0% cheltuieli de acordare credit, noul produs de finantare in lei le ofera clientilor posibilitatea achizitionarii unui autoturism Opel Astra in cele mai avantajoase conditii, valoarea creditului urmand a fi rambursata comod in rate lunare fixe pe intreaga perioada contractuala (maximum 5 ani). In plus, clientii Opel beneficiaza de o facilitate suplimentara, prin posibilitatea includerii asigurarii de viata in valoarea ratei lunare, riscul oricaror evenimente neprevazute (inclusiv somaj) fiind astfel acoperit intr-o maniera confortabila pentru clienti. Creditul Astra ofera clientilor posibilitatea de a utiliza tichetele valorice REMAT pentru achitarea avansului de 30% din valoarea totala a masinii, chiar in momentul accesarii finantarii, astfel incat achizitia autoturismului sa nu implice un efort financiar suplimentar.

Costurile reduse ale acestui credit in lei situeaza noul produs de finantare auto printre cele mai avantajoase oferte din piata, avand un impact minim asupra bugetului personal in contextul economic actual, astfel incat achizitia masinii dorite sa fie un proces simplu, comod si placut. Clientii pot obtine in show-room-urile Opel informatii detaliate in legatura cu Creditul Astra oferit prin intermediul BRD Finance.

"In plus, in show-room-urile Opel, BRD Finance si Opel Romania au pregatit si o alta surpriza pentru clientii care doresc achizitionarea modelului de autoturism Corsa prin alta solutie de finantare: cu o rata fixa de numai 19,17 RON pe zi, acestia pot conduce un Opel Corsa nou. Investitia este cu atat mai avantajoasa daca tinem cont si de faptul ca rata include toate costurile de finantare si asigurare pe o perioada de 7 ani (asigurare Casco fara fransiza)", se precizeaza in comunicatul de presa al BRD Finance.

Pentru ambele modele – Astra si Corsa -, aprobarea solicitarii creditului se realizeaza rapid, in aproximativ 2 ore. Imediat dupa alegerea masinii dorite, clientul primeste consultanta specializata privind solutia financiara personalizata, iar in maximum 2 ore ii este transmis raspunsul in privinta aprobarii dosarului de credit. Contractul de credit se semneaza pe loc, in showroom, clientul devenind imediat proprietarul autoturismului.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos