Vrei o casa? Alege creditul de la ExpoInvest!

Vrei o casa? Alege creditul de la ExpoInvest!

Incepand de astazi si pana duminica, 21 mai, vizitatorii RomExpo pot admira in afara de materiale de constructii, finisaje, corpuri de iluminat, decoratiuni… si produse bancare. In cadrul targului ExpoInvest Imobiliar… institutii financiar bancare de prestigiu va asteapta cu bratele deschise sa va luati un credit pentru locuinta. Vizitatorii pot consulta peste 10 proiecte imobiliare

Incepand de astazi si pana duminica, 21 mai, vizitatorii RomExpo pot admira in afara de materiale de constructii, finisaje, corpuri de iluminat, decoratiuni… si produse bancare. In cadrul targului ExpoInvest Imobiliar… institutii financiar bancare de prestigiu va asteapta cu bratele deschise sa va luati un credit pentru locuinta. Vizitatorii pot consulta peste 10 proiecte imobiliare (apartamente sau vile), iar in cadrul salonului sunt prezente si firme de intermediere financiara … care ofera consultanta in vederea contractarii unui credit.

Anul acesta, la ExpoInvest participa banci precum BCR, care este si partener principal, Alpha Bank, Banca Romaneasca, Bancpost, Banca Transilvania, CEC, Finansbank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Romexterra Bank, Emporiki Bank, dar si alte institutii financiare precum: Domenia Credit, Eurohouse, Imobiliar Expert Grup, Domina Imobiliar Consult.

RBL se autointituleaza “Banca pentru Locuinta ta!”

“Suntem Raiffeisen Banca pentru Locuinte si va invitam la standul numarul 129 din pavilionul 2”, ne-a intampinat reprezentantul Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Buta Iuliana, la ExpoInvest Imobiliar Motivul? Tot dumneaei ne-a lamurit: “sa incheiati contracte la care beneficiati de prima de la stat de 15%, oferita de stat prin Legea 541/2002 si de asemenea, o dobanda fixa de 3% oferita de banca, iar dupa o perioada de economisire, puteti face un credit cu dobanda fixa de 6%”.

Cati vizitatori ai targului va asteptati sa incheie contracte cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte?

“Noi ne asteptam sa fie foarte multi, suntem pregatiti cu contracte care se pot incheia chiar aici la targ, doar pe baza de buletin”, a mai adaugat Buta Iuliana.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte este prezenta la targ cu produsul “Locuinta ta”, destinat modernizarii, renovarii, achizitionarii unei locuinte sau achitarii unui credit ipotecar. Economisiti, iar cand economiile ajung la jumatatea sumei contractate (prin economii intelegand sumele depuse, prima de stat si dobanzile aferente), “Locuinta ta” va ofera posibilitatea unui credit in lei, cu o dobanda fixa de 6%.

Alpha Bank: “va dam orice aveti nevoie”

“Buna ziua, Ramona Preda de la Alpha Bank”, ne-a intampinat cu zambetul pe buze in fata stand-ului Alpha Bank.

“Banca noastra va ofera o varianta de finantare adaptabila nevoilor dumneavoastra. In functie de ceea ce aveti nevoie, cam toate categoriile de produse pe care vi le ofera Alpha Bank va pot veni in intampinare. Sa luam de exemplu un credit ipotecar. Conditiile minime de accesare sunt sa fiti salariat, sa aveti o dovada a unor venituri certe, varsta sa fie minimum undeva la 21 de ani, vechimea cel putin de un an. Dobanzile sunt avantajoase, noi avem mai multe oferte de creditare pe acest produs si in functie de veniturile dumneavoastra se poate lua creditul ipotecar. Bineinteles, daca se doreste, presupune o ipoteca asupra imobilului achizitionat, poate fi si pentru constructii, reamenajare. Avansul este de 25%”.

Banca Transilvania se bazeaza pe transparenta costurilor si pe rapiditatea acordarii creditelor

Grupul financiar Banca Transilvania ofera o oportunitate pentru toti vizitatorii care vin la acest targ ConstructExpo si ofera solutii in toate domeniile: de constructii, asigurari, investitii, plasamente financiare, cat si DirectBanking.

“Eu sunt reprezentant pe IMM-uri si avem niste produse care pot facilita dezvoltarea IMM-urilor, iar pentru persoane fizice avem niste credite destul de bune cu dobanzi mici si atu-ul acestor credite este ca nu au comision de rambursare anticipata”, a declarat pentru BankingNews Alexandru Babu, consilier IMM.

In ceea ce priveste avantajele oferite de Banca Transilvania, despre acestea ne-a vorbit consilierul de clientela, Alina Vacariu: “Sunt niste credite foarte transparente, comisioanele sunt la vedere, sunt spuse clientului. Clientul stie de la bun inceput in ce se baga si ce costuri va avea spre deosebire de celelalte banci care au comisioane ascunse”.

“Pentru IMM-uri avem credite rapide, credite care pot fi acordate intr-o ora. Chiar o ora! Clientul vine la  banca, daca are toate hartiile si documentele necesare va putea beneficia de credit intr-o ora. Sunt credite de capital de lucru, cat si credite de investitii. In legatura cu creditele “1 ora” vreau sa va spun ca sunt foarte, foarte multe date, ca si procent pe piata cred ca raportul intre creditele date de Banca Transilvania si celelalte banci este foarte mare in favoarea Bancii Transilvania, desigur”, a adaugat Alexandru Babu.

Ana Maria Megan
anamaria.megan@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos