Volksbank reporneste creditarea dupa aproape 3 ani de inactivitate

Volksbank reporneste creditarea dupa aproape 3 ani de inactivitate

Volksbank Romania reporneste creditarea: primul imprumut din noua oferta a bancii este Creditul CASA, destinat achizitiei de locuinte si care a fost pus in vanzare incepand cu 14 Septembrie. Creditul este disponibil atat in euro, cat si in lei. Dobanda este singurul cost lunar aferent creditului, aceasta avand, in prezent, un nivel de 6.98% in

Volksbank Romania reporneste creditarea: primul imprumut din noua oferta a bancii este Creditul CASA, destinat achizitiei de locuinte si care a fost pus in vanzare incepand cu 14 Septembrie. Creditul este disponibil atat in euro, cat si in lei. Dobanda este singurul cost lunar aferent creditului, aceasta avand, in prezent, un nivel de 6.98% in euro, respectiv 9.61% in lei, dobanda variabila in functie de indicatorii EURIBOR, respectiv ROBOR.

Dobanda la creditul CASA este actualizata la fiecare 3 luni pentru creditele in euro, in functie de valoarea indicatorului Euribor 3M. Pentru imprumuturile in lei, dobanda se actualizeaza semestrial, in functie de fluctuatiile indicatorului Robor 6M.  Nu sunt percepute comisioane aditionale aferente creditului pe parcursul derularii acestuia.  Marja aplicata dobanzilor de referinta este fixa pe toata durata contractului, ridicandu-se la 5,45% la euro, respectiv 2,95% in cazul imprumuturilor in lei.

„Creditului CASA este al doilea produs lansat de Volksbank dupa anuntarea noii strategii a bancii si primul produs de acest gen dupa o pauza de aproape 2 ani in activitatile de creditare. Probabil este diferit fata de ofertele pe care le-ati vazut in trecut de la aceasta banca si asta din cauza ca am invatat din aceasta criza ca trebuie sa revenim la valori de baza: servicii simple si utile, transparenta si incredere”, a declarat Lucian Cojocaru, Vicepresedintele Volksbank.

La un credit de 50.000 de euro, contractat pe o perioada de 30 de ani, in euro, rata lunara se ridica la 331.88 euro, iar DAE este 7,27%. Suma totala rambursata se ridica la 119.340,4 euro. Pentru un credit echivalent, dar in lei, rata se ridica la 1.817.48 lei, la o DAE de 9.9%.
Creditul poate fi rambursat si in rate descrescatoare. Pentru acelasi credit, de 50.000 de euro pe 30 de ani, valoarea principalului rambursat lunar va fi de 138,98 euro, iar valoarea maxima a ratei va fi de 428,79 euro. Suma totala rambursata se ridica la 102.336,7 euro.
La varianta in lei, principalul rambursat lunar va fi de 594,75 lei, iar rata din prima luna va fi de 2.304,65 lei.  Suma totala rambursata se ridica la 522.806,72 lei.
 

Moneda: RON sau EUR
Valoare imprumut: 1.000.000 RON sau 250.000 euro
Avans: min 20% din pretul de achizitie
Perioada de creditare: max 30 de ani
Rata dobanzii curente: EURIBOR 6M+5,45% p.a.
    ROBOR 3M + 2,95% p.a.

* Simularile au fost realizate folosind cotatiile EURIBOR/ROBOR valabile pe 14 septembrie

Venituri luate in calcul:
·    Salarii (100%)
·    Venituri din profesii liberale (80%)
·    Pensii (100%)
·    Chirii (80%)

Comisioane:
·    Comision analiza dosar: 200 EUR/750 RON
·    Comision lunar de administrare: 0 RON
·    Comision unic post-acordare (modificari in derularea contractului de credit): 35 EUR/150 RON
·    Comision cont curent: 0,25 EUR/1 RON lunar

Alte costuri platite la terti:
·    inregistrare garantii (imobiliara si gaj pe venituri)
·    Asigurare imobil
·    Evaluare/re-evaluare imobil

Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalul actionar al bancii este Volksbank International AG, in majoritate detinut de Österreichische Volksbanken-AG, ce reprezinta institutia centrala a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos