Volksbank – prima banca ce vinde credite pe internet si a patra banca ce-si face cafenea

Volksbank – prima banca ce vinde credite pe internet si a patra banca ce-si face cafenea

In racoarea aerului conditionat, cea dintai Volksbank Clasic Cafe a gazduit o intalnire cu presa prilejuita de inaugurarea primei cafenele bancare marca Volksbank si lansarea oficiala a noului site de Internet… al bancii si al call center-ului. Noutatea absoluta o constituie faptul ca Volksbank devine prima banca ce vinde imprumuturi pe internet, printr-un sistem online

In racoarea aerului conditionat, cea dintai Volksbank Clasic Cafe a gazduit o intalnire cu presa prilejuita de inaugurarea primei cafenele bancare marca Volksbank si lansarea oficiala a noului site de Internet… al bancii si al call center-ului. Noutatea absoluta o constituie faptul ca Volksbank devine prima banca ce vinde imprumuturi pe internet, printr-un sistem online de creditare. Promovat de curand de la functia de vicepresedinte la cea de presedinte, Gerald Schreiner… a avut cu aceasta ocazie si sarcina de moderator al conferintei.  Dezvaluind pe rand noutatile el i-a prezentat si pe succesarii lui. Vicepresedintia VBR este impartita de nou-sosita Simona Fatu, venita de la Investkredit Bank AG si de mai vechiul Klaus Muller.

Credite on-line de la Volksbank Romania

Si acum sa vedem care sunt noutatile cu care conducerea VBR s-a tot laudat. In primul rand este noul site al bancii, lansat pe 22 iunie. Prezentat ca fiind un site mai transparent si mai flexibil, acesta vine in ajutorul clientilor si le ofera toate informatiile de care au nevoie.

Atentia este focalizata asupra sistemului de finantare on-line.”Astfel, in maxim 5 minute clientii pot afla toate detaliile referitoare la creditul dorit”, a declarat Alin Merer,  insarcinat cu Marketing & PR Manager. Intrebat despre reusita acestui sistem, Merer a declarat exclusiv pentru BankingNews ca din momentul activarii lui “au fost inregistrate 250 de cereri de credit, in valoare totala de peste 3 milioane de euro, care urmeaza sa fie solutionate in perioada urmatoare”.

Accesibil celor interesati, sistemul de creditare on-line permite obtinerea informatiilor necesare contractarii unui credit. Dar nu se opreste aici. Mai mult, clientul isi poate calcula singur suma maxima pe care o poate primi, in functie de salariu, de venitul net pe familie si de alti indicatori. Totodata ii sunt prezentate dobanda si toate comsioanele pana in ultima luna de creditare. Inarmat cu acest plan de rambursare si cu celelalte documente necesare el se prezinta la orice sucursala VBR si poate cere un credit pentru o casa, o masina, sau pentru alte nevoi personale.

Un nou call center

Un alt serviciu pus la dispozitia clientilor este call-center-ul, inaugurat pe 22 iunie 2006. Apeland la 021 – 204 92 06 sau la 072 211 22 66 se pot obtine orice informatii dorite, evitandu-se astfel deplasarea la banca. Informatiile puse la dispozitie pot fi refertioate produsele oferite, la cursul valutar, la localizarea unitatilor VBR sau in legatura cu alte probleme care se pot ivi pe parcursul solicitarii unui credit.

La ora actuala Volksbank Romania are o acoperire nationala, avand 49 de unitati ce include centrele regionale, unitatile operationale si francizele. VBR este o banca comerciala ce activeaza pe piata romaneasca din mai 2000, iar principalul actionar este Volksbank international AG. Inca de la inceputul activitatii sale banca si-a indreptat atentia catre retail si IMM, oferind fiecarui segment in parte produse perfecte adaptate nevoilor clientilor.

Ana Zidarescu
ana.zidarescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos