Volksbank Leasing Romania are directori noi

Volksbank Leasing Romania are directori noi

Volksbank Leasing Romania a numit-o pe Corina Iordache, venita de la Porsche Leasing, in functia de director general al diviziei de management al riscului, relatii cu clientii, monitorizare si probleme juridice, iar Liviu Serban va conduce departamentul de vanzari, a anuntat luni compania. Peter Demmer, venit si el anul trecut tot din grupul Porsche Romania,

Volksbank Leasing Romania a numit-o pe Corina Iordache, venita de la Porsche Leasing, in functia de director general al diviziei de management al riscului, relatii cu clientii, monitorizare si probleme juridice, iar Liviu Serban va conduce departamentul de vanzari, a anuntat luni compania.

Peter Demmer, venit si el anul trecut tot din grupul Porsche Romania, ramane presedintele consiliului de administratie al VB Leasing si directorul general al companiei, se arata in comunicat.

Corina Iordache va asigura organizarea, coordonarea si gestionarea companiei si va raspunde de punerea in aplicare a strategiei si a politicii de dezvoltare ale acesteia. Anterior, Iordache a ocupat functia de director general si administrator in cadrul Porsche Leasing Romania, se mai spune in comunicat. 

Liviu Serban va conduce departamentul de vanzari (front office) al companiei, avand in subordine departamentul de vanzari, de marketing si PR. El a lucrat timp de sapte ani in cadrul Avia Motors SRL Dealer Skoda, dar si la companii precum Orange Romania si Metro Romania.

La Avia Motors, Serban a ocupat functia de director de vanzari, care a insemnat preluarea conducerii departamentului de vanzari auto noi, de logistica si de Autovehicule Ocazie.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos