Volksbank este de vanzare

Volksbank este de vanzare

Conducerea grupului austriac Volksbank (VBAG), care controleaza a sasea banca locala dupa active, a decis sa renunte la operatiunile de retail din regiune, urmand sa se concentreze pe afacerile de corporate din Austria si tarile învecinate, a anuntat Ziarul Financiar. Astfel, subsidiarele Volksbank International, actionarul majoritar al Volksbank Romania, si Volkbank Leasing, de asemenea prezenta

Conducerea grupului austriac Volksbank (VBAG), care controleaza a sasea banca locala dupa active, a decis sa renunte la operatiunile de retail din regiune, urmand sa se concentreze pe afacerile de corporate din Austria si tarile învecinate, a anuntat Ziarul Financiar.

Astfel, subsidiarele Volksbank International, actionarul majoritar al Volksbank Romania, si Volkbank Leasing, de asemenea prezenta pe piata locala, urmeaza sa fie înstrainate, potrivit unei decizii luate astazi de boar-ul Volksbank AG, entitatea centrala a grupului. "Pasii necesari, care vor fi facuti în urmatoarele cateva luni, vor fi sustinuti de consultanti mandatati", potrivit unui comunicat al grupului, citat de Ziarul Financiar.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos