Volksbank deschide anul acesta 15 noi unitati, dar pierde din francize

Volksbank deschide anul acesta 15 noi unitati, dar pierde din francize

Volksbank va continua extinderea retelei sale bancare cu cel putin 15 unitati anul acesta si va continua sa faca angajari, a anuntat directorul de comunicare al bancii, Alin Merer. La inceputul acestei luni, banca a deschis, in Bucuresti, unitatea cu numarul 174. Daca Volksbank vorbeste despre deschiderea de noi unitati proprii anul acesta, in plina

Volksbank va continua extinderea retelei sale bancare cu cel putin 15 unitati anul acesta si va continua sa faca angajari, a anuntat directorul de comunicare al bancii, Alin Merer. La inceputul acestei luni, banca a deschis, in Bucuresti, unitatea cu numarul 174.

Daca Volksbank vorbeste despre deschiderea de noi unitati proprii anul acesta, in plina criza financiara, parteneriatele in franciza ale bancii se vor confrunta cu probleme. Potrivit unor declaratii anterioare ale presedintelui Gerald Schreiner, numarul de unitati in franciza va scadea cu peste 20, de la 95 cat sunt in prezent. Explicatia vine din veniturile mai mici pe care acestea le obtin, pe fondul crizei creditarii. Francizele Volksbank ofera doar servicii de consultanta financiara, iar majoritatea veniturilor este obtinuta din comisioanele pentru creditele acordate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos