Volksbank, campioana dobanzilor – acum si la franci elvetieni

Volksbank, campioana dobanzilor – acum si la franci elvetieni

Volksbank ataca in forta segmentul creditarii persoanelor fizice la acest inceput de an. La doar doua zile dupa demararea unei promotii care a adus cele mai mici dobanzi de pe piata la creditele in lei, banca a lansat imprumuturile in franci elvetieni. „La cererea clientilor sai”, dupa cum precizeaza Volksbank intr-un comunicat remis presei. Si

Volksbank ataca in forta segmentul creditarii persoanelor fizice la acest inceput de an. La doar doua zile dupa demararea unei promotii care a adus cele mai mici dobanzi de pe piata la creditele in lei, banca a lansat imprumuturile in franci elvetieni. „La cererea clientilor sai”, dupa cum precizeaza Volksbank intr-un comunicat remis presei. Si de aceasta data, banca vine cu cea mai buna dobanda de pe piata, pentru imprumuturile in franci aceasta fiind de 4,25% pe an.

Oferta in franci elvetieni (CHF) este disponibila pentru creditul de locuinta si cel de cheltuieli personale garantate cu ipoteca (Optimus). Perioada maxima de acordare este de numai 25 de ani, in timp ce in cazul creditelor in lei sau euro este vorba de 30 de ani. Cu alte cuvinte, beneficiezi de o dobanda mai mica pentru franci elvetieni (4,25%, fata de 5,95% in cazul euro si lei), dar pe o perioada cu 5 ani mai redusa.

Alte costuri ale creditului pentru locuinta si celui de nevoi personale cu ipoteca sunt comisionul de gestiune de 0,1% pe luna, calculat la sold si platibil lunar, comisionul de analiza de 60 CHF (aproximativ 126 lei) si comisionul de evaluare, a carui valoare minima este de 150 CHF (aproximativ 316 lei). Pentru creditul Optimus, dobanda anuala efectiva incepe de la 5,67% pe an.

Bogdan Popescu
bogdan.popescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos