Vodafone + banci = Love

Vodafone + banci = Love

Companiei de telefonie mobila Vodafone ii plac la nebunie parteneriatele cu bancile. Succesul inregistrat de colaborarea cu Raiffeisen Bank a dat curaj operatorului GSM, care a decis sa-si mareasca implicarea in sistemul bancar. Asa se face ca s-au pus deja bazele imbinarii serviciilor bancare cu cele de comunicatii. Vodafone si Banca Transilvania au lansat impreuna

Companiei de telefonie mobila Vodafone ii plac la nebunie parteneriatele cu bancile. Succesul inregistrat de colaborarea cu Raiffeisen Bank a dat curaj operatorului GSM, care a decis sa-si mareasca implicarea in sistemul bancar. Asa se face ca s-au pus deja bazele imbinarii serviciilor bancare cu cele de comunicatii. Vodafone si Banca Transilvania au lansat impreuna un pachet de servicii care se adreseaza intreprinzatorilor mici si mijlocii. Practic oamenii de afaceri au posibilitatea de a-si achizitiona un laptop (HP Compaq sau Lenovo ThinkPad), configurat special pentru clasa business, printr-un credit rapid cu rate preferentiale: 0% avans, cu o rata lunara de maxim 59 dolari, timp de 2 ani. Avand in vedere continutul pachetului nu ne indoim de succesul acestuia in orasele mari, care au acoperire 3G. Produsul, in afara de combinarea produselor celor doua companii, presupune costuri mici la creditul pentru laptop (doar 14%p.a. in conditiile in care nu mai cerem nimic altceva ca si garantie). Sa nu uitam ca si Abonamentul Bancar e in pachet, produs care ofera reale beneficii pe partea operationala", ne-a declarat Daniel Szekely, manager Divizia IMM la Banca Transilvania.  

Banca Transilvania va ofera:
* Credit avantajos pentru achizitionarea unuia dintre cele 2 laptop-uri (HP Compaq sau Lenovo ThinkPad);
* 0% avans si credite pe 2 ani;
* Dobanda cu 2 puncte procentuale mai mica decat cea standard;
* Abonament bancar 13 dolar/luna, indiferent de numarul de operatiuni bancare efectuate;
* Titulatura de membru in Clubul Intreprinzatorului Roman, fondat de Banca Transilvania.

Vodafone va ofera:
* Gratuit Vodafone Mobile Connect Card pentru abonamentul pe 2 ani, la alegere dintre versiunile Unlimited Mobile Internet&Office 1 GB – 35 dolari pe luna si Standard Mobile Internet 200 MB – 15 dolari pe luna.

Oferta promotionala pentru cardul Raiffeisen Bank – Vodafone

Persoanele care aplica in perioada 8 ianuarie – 31 martie 2007 pentru cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank – Vodafone si efectueaza cel putin o tranzactie la comercianti pana la 30 aprilie 2007, beneficiaza automat de 0 lei taxa de emitere, 0 lei taxa de administrare in primul an si 0% dobanda pana la 56 de zile, pe viata. Pentru a beneficia de un asemenea card este obligatoriu sa ai un abonament Vodafone pe persoana fizica. La fiecare cumparatura pe care o efectuezi cu cardul primesti automat puncte de loialitate Vodafone: ai 5 puncte la fiecare 10 lei platiti cu cardul la comercianti, iar la prima plata primesti si un bonus de 500 de puncte. Punctele obtinute pot fi folosite pentru telefoane mobile, minute de convorbiri, reduceri la abonamente, extraoptiuni sau alte produse Vodafone, in conformitate cu regulamentul programului Vodafone in fiecare zi.

In plus, te bucuri de toate avantajele cardului de cumparaturi Raiffeisen Bank:
* Utilizare nationala si internationala;
* Perioada de creditare nelimitata, cu reinnoirea automata a cardului din 2 in 2 ani, fara documente suplimentare sau ramburdarea integrala a creditului;
* Linie de credit cuprinsa intre 700 si 20.000 lei;
* 0% comision pentru plata cumparaturilor prin card;
* Flexibilitate in rambursarea sumelor utilizate (minim 5% din valoarea creditului utilizat);
* Acumulare de Puncte de Colectie in reteaua magazinelor partenere RB;
* Pana la 4 carduri suplimentare, cu posibilitatea limitarii accesului la linia de credit pentru acestea.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos