Vienna Insurance si-a majorat cota de piata de opt ori in sase ani

Vienna Insurance si-a majorat cota de piata de opt ori in sase ani

Austriecii de la Vienna Insurance, care au preluat recent divizia de asigurari a grupului BCR, au reusit sa isi majoreze de opt ori cota de piata din 2002 pana in prezent. Grupul austriac Vienna Insurance este jucatorul cu cea mai rapida crestere din piata locala a asigurarilor, detinand acum o cota de piata de 37%,

Austriecii de la Vienna Insurance, care au preluat recent divizia de asigurari a grupului BCR, au reusit sa isi majoreze de opt ori cota de piata din 2002 pana in prezent.

Grupul austriac Vienna Insurance este jucatorul cu cea mai rapida crestere din piata locala a asigurarilor, detinand acum o cota de piata de 37%, de aproape opt ori mai mare decat cea din 2002, de 4,8%.

Cota de piata a austriecilor a prins viteza in ultimii trei ani, odata cu realizarea unor achizitii importante, Omniasig, Asirom sau companiile de asigurari ale BCR, arata datele publicate de grup in raportul pentru anul 2007. De la o cota de 6,5% in 2005, austriecii au sarit la o cota de 15,1% in 2006 si la 27,7% in 2007, iar la inceputul acestui an au ajuns sa controleze 37% din piata. Vienna Insurance a intrat pe piata locala in anul 2000.

Cu sapte companii in portofoliu – Omniasig, Omniasig Life, Asirom, BCR Asigurari, BCR Asigurari de Viata, Unita si Agras – Vienna Insurance este liderul pietei locale, la mare distanta fata de al doilea jucator, grupul german Allianz, care are o cota de circa 17%, prin intermediul companiei Allianz-Tiriac.
ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos