Vesti proaste pentru rau-platnici. Bogza, Bancpost: Vor fi mai multe executari silite in 2010

Vesti proaste pentru rau-platnici. Bogza, Bancpost: Vor fi mai multe executari silite in 2010

Presedintele Bancpost, Mihai Bogza, avertizeaza clientii bancari rau-platnici ca in 2010 vor fi mai multe executari silite decat au fost in 2009. Domnia sa spune ca acum bancile dispun de toate instrumentele necesare pentru aceste operatiuni. Seful Bancpost este de parere ca institutiile de credit dispun in prezent atat de personalul necesar procesului de executare

Presedintele Bancpost, Mihai Bogza, avertizeaza clientii bancari rau-platnici ca in 2010 vor fi mai multe executari silite decat au fost in 2009. Domnia sa spune ca acum bancile dispun de toate instrumentele necesare pentru aceste operatiuni. Seful Bancpost este de parere ca institutiile de credit dispun in prezent atat de personalul necesar procesului de executare silita, cat si normele care le permit sa realizeze acest lucru. "Anul trecut, bancile nu erau pregatite pentru executarea silita. Duceau lipsa de instrumentele institutionale si de personal calificat. Acum avem tot cadrul institutional pus la punct si oameni pregatiti pentru acest gen de operatii", a declarat Mihai Bogza.

Presedintele bancii elene spune ca Bancpost nu ofera a doua facilitate de restructurare a unui credit, pentru un client care se confrunta cu dificultati la plata, dar a admis ca, in unele cazuri, in care debitorul dovedeste ca are capacitatea sa se redreseze si ca este de buna credinta, se poate acorda inca o facilitate. Mihai Bogza a aratat ca nivelul creditelor neperformante din portofoliul bancii se inscrie in media pe sistem, unde restantele peste 90 de zile reprezinta circa 13% din portofoliul de credite. Pentru a afla pe care clienti ii paste executarea silita click aici.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos