VB Leasing finanteaza Romstyl in achizita de flote

VB Leasing finanteaza Romstyl in achizita de flote

Unul din clientii cei mai importanti VB Leasing Romania in domeniul transportului de produse petroliere lichide – Romstyl Impex – a achizitionat 15 IVECO Stralis Hi-Way cu motoare Euro 5 si EEV de 460 CP, dupa ce in 2012 i-au mai fost livrate 13 Stralis. Acest model a fost ales datorita greutatii proprii optimizate si

Unul din clientii cei mai importanti VB Leasing Romania in domeniul transportului de produse petroliere lichideRomstyl Impex – a achizitionat 15 IVECO Stralis Hi-Way cu motoare Euro 5 si EEV de 460 CP, dupa ce in 2012 i-au mai fost livrate 13 Stralis. Acest model a fost ales datorita greutatii proprii optimizate si specificatiei tehnice ofertate, corelate cu pretul de achizitie, iar finantarea prin leasing financiar pe trei ani a fost asigurata de VB Leasing.

Cu aceasta achizitie, Romstyl a ajuns la o flota de 127 de autotractoare, din care 64 sunt Iveco, dupa ce „anul trecut am preluat prin contract o parte din flota unui furnizor de produse petroliere care a externalizat serviciul de transport, flota ce includea, in mare parte, camioane Iveco".

VB Leasing Romania este in continuare alaturi de Romstyl Impex in procesele de achizitie de mijloace de transport, ce vor fi definitivate dupa semnarea contractelor de transport.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos