VB Leasing a incheiat in 2006 contracte in valoare de 186 milioane de euro

VB Leasing a incheiat in 2006 contracte in valoare de 186 milioane de euro

Volksbank Leasing Romania si-a continuat si in 2006 cresterea rapida inregistrata inca de la intrarea pe piata, in septembrie 2000. Anul trecut compania a incheiat contracte in valoare neta de peste 186 milioane de euro, marcand astfel o crestere de peste 68% fata de anul precedent, se arata intr-un comunicat de presa. Numarul de contracte

Volksbank Leasing Romania si-a continuat si in 2006 cresterea rapida inregistrata inca de la intrarea pe piata, in septembrie 2000. Anul trecut compania a incheiat contracte in valoare neta de peste 186 milioane de euro, marcand astfel o crestere de peste 68% fata de anul precedent, se arata intr-un comunicat de presa. Numarul de contracte noi a inregistrat o crestere similara, de 68%, ajungand la aproximativ 11.000.

Volumul afacerilor depasise deja granita celor 100 de milioane de euro in 2005, cand compania incheiase contracte in valoare de peste 110 milioane de euro, fata de 50 de milioane de euro in 2004. "Rezultatele anului 2006 vin astfel sa intareasca pozitia pe piata a companiei si sa confirme faptul ca obiectivul nostru strategic, de a ajunge si a ne mentine printre primele cinci companii independente de leasing din Romania, a fost si va fi atins si in continuare", a spus Werner Topic, Administrator VB Leasing.

Semn al maturizarii economiei romanesti pe ansamblu, ponderea finantarilor achizitiilor de autoturisme – inca principala categorie de obiecte finantate prin leasing in Romania – este in scadere. Cea mai importanta schimbare structurala a vanzarilor fata de anii precedenti a fost cresterea relativa a volumului "mijloacelor de productie" (camioane, remorci, echipamente) in detrimentul autoturismelor.

Astfel, anul trecut 60% din vanzarile companiei au provenit astfel din finantarea achizitiilor de autoturisme si autoutilitare, 33% au fost destinate achizitiilor de camioane, remorci si echipamente de constructii, celelalte sapte procente fiind generate de finantarea achizitiilor de diverse alte utilaje si echipamente, in particular pentru prelucrarea lemnului si a maselor plastice. Valorile corespunzatoare anului 2005 fusesera 63%, 30% si 7%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos