Vanzarea ATE Bank nu va influenta activitatea bancii

Vanzarea ATE Bank nu va influenta activitatea bancii

In legatura cu recentul anunt privind procedura de vanzare prin licitatie a pachetului majoritar de actiuni detinut de ATE Bank Grecia in subsidiara sa din Romania, ATE Bank Romania declara ca operatiunile continua şi vor continua ca şi pana acum, cu toata grija pentru clienti, disponibilitatile şi angajamentele  acestora, cu aceeaşi sustinere fata de piata

In legatura cu recentul anunt privind procedura de vanzare prin licitatie a pachetului majoritar de actiuni detinut de ATE Bank Grecia in subsidiara sa din Romania, ATE Bank Romania declara ca operatiunile continua şi vor continua ca şi pana acum, cu toata grija pentru clienti, disponibilitatile şi angajamentele  acestora, cu aceeaşi sustinere fata de piata din Romania şi cu suportul solid al bancii-mama demonstrat prin recenta majorare de capital in valoare de 20 de milioane de euro", se arata intr-un comunicat transmis vineri de ATEbank Romania.

Totodata, se spune in comunicat, "anuntul şi motivatia acestuia se datoreaza restructurarii financiare a bancii-mama, ATE Bank Grecia, şi nu influenteaza activitatea ATE Bank Romania".

Agricultural Bank of Greece va scoate la vanzare pachetul majoritar de actiuni la subsidiara din Romania, reprezentand 93,27% din capitalul social al ATEbank Romania. Scrisorile de intentie se pot depune la consultant pana la data de 16 ianuarie 2012, ora 17 (ora Atenei).

ATEbank Romania a inceput operatiunile la 1 octombrie 1990, sub denumirea Mindbank şi a fost prima banca din Romania, dupa 1989, cu participatii detinute de investitori straini. In 2006, ATEbank a achizitionat pachetul majoritar din Mindbank şi a procedat la redenumirea bancii ca ATEbank Romania.
Pe parcursul ultimilor ani, banca a reuşit sa işi extinda reteaua de sucursale şi prezenta geografica de la 12 sucursale in 2006 (in 12 oraşe) şi niciun ATM, la 30 de sucursale (in 19 oraşe) şi 49 ATM-uri.

Banca are acum 317 de angajati, iar la 30 iunie 2011 avea active totale de 382,7 milioane euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos