Valoarea contractelor Italo-Romena Leasing a ajuns in decembrie 2006 la 80 mil. euro

Valoarea contractelor Italo-Romena Leasing a ajuns in decembrie 2006 la 80 mil. euro

Valoarea contractelor incheiate de firma Italo-Romena Leasing a ajuns, la sfarsitul anului trecut, la 80 de milioane de euro, fata de nivelul de 25 de milioane de euro consmnat in decembrie 2005, a declarat, miercuri, directorul general al Bancii Italo-Romena, Athos Varusio. "Aproximativ 40% dintre contracte au fost incheiate pentru leasing auto, aceeasi pondere fiind

Valoarea contractelor incheiate de firma Italo-Romena Leasing a ajuns, la sfarsitul anului trecut, la 80 de milioane de euro, fata de nivelul de 25 de milioane de euro consmnat in decembrie 2005, a declarat, miercuri, directorul general al Bancii Italo-Romena, Athos Varusio. "Aproximativ 40% dintre contracte au fost incheiate pentru leasing auto, aceeasi pondere fiind inregistrata in cazul bunurilor instrumentale. Diferenta este reprezentata de contractele de leasing imobiliar", a afirmat Varusio intr-o conferinta de presa.  El a precizat ca firma estimeaza pentru acest an un volum al contractelor de circa 120 milioane euro si un profit net de 2,8 milioane euro.

Anul trecut, profitul net al companiei s-a ridicat la 1,8 milioane euro. Potrivit lui Vausio, strategia companiei prevede o crestere a ponderii leasingului in acest an, la peste 50% din totalul contractelor. Firma este controlata de grupul Veneto Banca, care detine 85% din capital, incepand din 2005.
           

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos