UNSAR lanseaza brosura educativa Cum functioneaza asigurarea

UNSAR lanseaza brosura educativa Cum functioneaza asigurarea

 Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania – UNSAR anunta aparitia,incepand cu 22 noiembrie 2012,a brosurii de popularizare a asigurarilor “Cum functioneaza asigurarea”. Editata de Federatia asiguratorilor europeni -Insurance Europe, cu titlul original “How Insurance Work”, brosura a fost tradusa in limba romana de catre UNSAR siva fi distribuita gratuity atat in

 Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania – UNSAR anunta aparitia,incepand cu 22 noiembrie 2012,a brosurii de popularizare a asigurarilor “Cum functioneaza asigurarea”.

Editata de Federatia asiguratorilor europeni -Insurance Europe, cu titlul original “How Insurance Work”, brosura a fost tradusa in limba romana de catre UNSAR siva fi distribuita gratuity atat in format tiparit cat si on-line catre publicul interesat sa cunoasca mecanismele de baza ale functionarii si supravegherii sistemului de asigurari.

In cuprinsul brosurii “Cum functioneaza asigurarea” se pot regasi informatii de interes larg despre modul cum se calculeaza primele de asigurare, ce se poate asigura, de ce avem nevoie de asigurare, ce este reasigurarea etc. Intr-un capitol special cititorii se pot familiariza cu teorii ale producerii riscului, evaluarea si masurarea acestuia din punct de vedere financiar, controlul si prevenirea aparitiei riscurilor in asigurari. Brosura este scrisa intr-un limbaj accesibil oricarui cititor interesat sa se familiarizeze cu conceptele de baza ale asigurarilor .

“Sprijinirea publicaţiilor ce servesc interesele activităţii de asigurare precum şi educarea populaţiei în ceea ce priveşte necesitatea asigurărilor reprezinta unul dintre obiectivele Uniunii prevazute in Satutul UNSAR” a declarat Florentina Almajanu, Director General UNSAR

Noua publicatie va fi pusa la dispozitia publicului prin intermediul paginilor web ale Asociatiilor profesionale din industria asigurarilor, ale companiilor de asigurari membre UNSAR, brokerilor de asigurare precum si cu sprijinul site-urilor specializate de informare si educatie in domeniul asigurarilor. In format tiparit, brosurava fi distribuita institutiilor cu care UNSAR arerelatii de colaborare precum si persoanelor fizice sau juridice care solicita acest material. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos