UNPR va construi locuinte la preturi mici – CEC si BCR sprijina proiectul

UNPR va construi locuinte la preturi mici – CEC si BCR sprijina proiectul

Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) intentioneaza sa inceapa in acest an mai multe proiecte de locuinte, construite din materiale prefabricate si destinate tinerilor, la preturi sub cele de pe piata imobiliara, a declarat pentru agentia Mediafax, presedintele UNPR, Marian Milut. "Vrem sa incepem sa construim locuinte la preturi de 400-500 de euro pe metru

Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) intentioneaza sa inceapa in acest an mai multe proiecte de locuinte, construite din materiale prefabricate si destinate tinerilor, la preturi sub cele de pe piata imobiliara, a declarat pentru agentia Mediafax, presedintele UNPR, Marian Milut. "Vrem sa incepem sa construim locuinte la preturi de 400-500 de euro pe metru patrat, pe care tinerii sa le poata cumpara. Avem deja trei proiecte de arhitectura pentru case modulare, pe care le vom finaliza in trei luni si am obtinut acordul de principiu al bancilor si al primarillor pentru concesionarea terenurilor necesare", a afirmat Milut.

CEC si  BCR sprijina proiectul

El a precizat ca a discutat cu reprezentantii CEC si ai Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si cu o serie de primarii, care au decis sa sprijine proiectul. Programul UNPR prevede constructia de ansambluri rezidentiale in apropierea oraselor mari, care vor include trei tipuri de case unifamiliale. Locuintele vor fi construite din materiale prefabricate si vor avea suprafete cuprinse intre 100 si 200 de metri patrati. Singura conditie impusa beneficiarilor este existenta unui loc de munca, conform lui Milut.

"Pretul unei case modulare va fi de circa 40.000 de euro. Estimam ca salariile nete vor creste in urmatorii ani la 600-700 de euro, astfel ca un tanar care plateste o chirie de 200 de euro lunar isi va permite sa cumpere o casa in circa 20 de ani", a spus Milut. El a precizat ca exista inca terenuri suficiente pentru derularea proiectelor, atat in Bucuresti, cat si in provincie, mentionand ca mai multe agentii imobiliare au contactat deja UNPR in legatura cu acest program.

Presedintele UNPR a mai spus ca programul va tine cont de eventualele speculatii de pe piata imobiliara, subliniind ca achizitionarea terenurilor va fi realizata doar dupa negocieri stricte.

Locuintele vor fi construite de firmele membre ale UNPR, iar lucrarile ar putea incepe anul acesta, in functie de finalizarea proiectelor de arhitectura si de achizitia terenurilor.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos