Uniqa va infiinta un fond de investitii de 700 mil. euro in domeniul hotelier

Uniqa va infiinta un fond de investitii de 700 mil. euro in domeniul hotelier

Compania austriaca CA Immo International si firma de asigurari Uniqa intentioneaza sa infiinteze un fond de investitii de 700 milioane euro, destinat proiectelor hoteliere din Europa Centrala si de Est, Europa de Sud-Est si Comunitatea Statelor Independente, a anuntat grupul imobiliar. CA Immo si Uniqa vor fi investitorii principali ai fondului H1 Hotelfonds, destinat unor

Compania austriaca CA Immo International si firma de asigurari Uniqa intentioneaza sa infiinteze un fond de investitii de 700 milioane euro, destinat proiectelor hoteliere din Europa Centrala si de Est, Europa de Sud-Est si Comunitatea Statelor Independente, a anuntat grupul imobiliar. CA Immo si Uniqa vor fi investitorii principali ai fondului H1 Hotelfonds, destinat unor investitii substantiale, de peste cinci milioane de euro fiecare, se arata intr-un comunicat al Immo International. Durata de viata a fondului este prevazuta la sapte ani.
Fondul se va implica in proiecte realizate in capitale si orase mari, de constructie a unor hoteluri de trei-patru stele.

In prezent, H1 Hotelfonds analizeaza zece astfel de proiecte, iar fondul ar putea prelua in portofoliu de 20-25 de hoteluri, in perioada de viata de sapte ani. Potentialul de investitii din regiunea central si est-europeana este de circa cinci miliarde de euro, pana in 2015. Estimarea ia in calcul 250 de proiecte, cu aproximativ 50.000 de camere, in contextul contructiei unor cladiri noi si a modernizarii altor imobile, potrivit datelor Deloitte Austria.

In Romania, CA Immo a preluat cladirea Bucharest Business Park, pentru 50 milioane de euro. Fondul mai detine cladirile de birouri Charles de Gaulle Plaza (23.000 de metri patrati) si Opera Center (15.000 de metri patrati) si evalueaza la 120 milioane de euro valoarea de piata a investitiilor imobiliare din Bucuresti.

Uniqa este cea mai mare companie de asigurari din Austria si este prezenta in 16 tari. in luna iunie 2005, grupul austriac a achizitionat 27% din actiunile Astra Asigurari, valoarea tranzactiei fiind de circa 10 milioane euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos