Uniqa Asigurari a demarat serviciul de alerta meteo

Uniqa Asigurari a demarat serviciul de alerta meteo

Uniqa Asigurari (fosta Unita) a demarat in 15 ianuarie transmiterea noului serviciu de avertizare a fenomenelor meteo extreme prin SMS sau e-mail, gratuit, catre cei 20.000 de clienti ai companiei, a anuntat luni firma. Astfel, toti clientii Uniqa Asigurari vor primi gratuit prin SMS si/sau e-mail, pe toata perioada de valabilitate a politei de asigurare,

Uniqa Asigurari (fosta Unita) a demarat in 15 ianuarie transmiterea noului serviciu de avertizare a fenomenelor meteo extreme prin SMS sau e-mail, gratuit, catre cei 20.000 de clienti ai companiei, a anuntat luni firma. Astfel, toti clientii Uniqa Asigurari vor primi gratuit prin SMS si/sau e-mail, pe toata perioada de valabilitate a politei de asigurare, de minimum sase luni, avertizarea pentru fenomene meteo extreme, se arata in comunicat. Avertizarile sunt realizate special pentru fiecare client Uniqa, in functie de domiciliul sau pe baza codului postal si sunt transmise cu cel putin doua ore inainte de producerea fenomenelor.

In urma primirii acestor mesaje, persoanele avertizate prin Uniqa MeteoAlert pot lua masuri de precautie pentru evitarea si prevenirea eventualelor pagube sau pentru evitarea parasirii domiciliului in cazul unor fenomene nefavorabile. De asemenea, clientii vor putea evita calatoriile cu masina sau vor putea alege rute ocolitoare, vor putea lua masuri de protectie a locuintei sau isi vor putea pune masina la adapost. "Chiar daca asiguratul nu tine cont de aceste avertizari, polita si conditiile acesteia raman valabile, sistemul fiind doar un avantaj facultativ", declarat vicepresedintele Uniqa Asigurari, Alfred Vlcek. Serviciul Uniqa MeteoAlert este gratuit pentru cei ce au incheiat o asigurare incepand cu 1 decembrie 2009 ori isi reinnoiesc o polita la Uniqa Asigurari, care sa fie valabila cel putin sase luni. Serviciul este disponibil in Romania prin UBIMET, un important furnizor de servicii meteorologice din Europa Centrala si de Est.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos