UniCredit Tiriac Bank relanseaza creditul de nevoi fara garantii

UniCredit Tiriac Bank relanseaza creditul de nevoi fara garantii

Clientii UniCredit Tiriac Bank pot miza pe o noua oferta a bancii, care se refera la creditele de nevoi fara garantii, "botezate" de guvernatorul Mugur Isarescu "credite doar cu buletinul". Institutia de credit a simplificat procedura de acordare a acestor imprumuturi pentru clientii persoane fizice si a redus dobanzile, precum si documentatia necesara contractarii unui

Clientii UniCredit Tiriac Bank pot miza pe o noua oferta a bancii, care se refera la creditele de nevoi fara garantii, "botezate" de guvernatorul Mugur Isarescu "credite doar cu buletinul". Institutia de credit a simplificat procedura de acordare a acestor imprumuturi pentru clientii persoane fizice si a redus dobanzile, precum si documentatia necesara contractarii unui asemenea produs. Un alt avantaj al noilor credite de nevoi este posibilitatea de a opta pentru o asigurare prin care este preluata plata ratelor în caz de somaj sau incapacitate de munca.

Dobanzile pentru Creditul pentru Orice fara ipoteca au scazut cu pana la 4,8 puncte procentuale, în functie de perioada de acordare si de suma împrumutata. Dobanzile variable pentru acest produs se încadreaza acum între 14,2 – 15,20% pentru RON si 16,65 – 18,65% pentru EUR, în timp ce dobanzile fixe variaza între 17 – 20,50% pentru RON si 18,5% – 23% pentru EUR. Nu se percepe comision lunar pentru creditele în EUR, iar pentru creditele în RON se percepe un comision de 0,5% lunar.

Clientii persoane fizice pot beneficia de un credit de pana la 20.000 EUR pentru o perioada de pana la 10 ani, în conditii simplificate – doar un document de identitate si o dovada a veniturilor sunt necesare pentru a aplica (cu exceptia Creditului pentru Orice Expres, unde este solicitat doar un fluturas de salariu). Nu se solicita fisa fiscala sau cartea de munca, iar venitul minim acceptat a fost redus la 400 RON pentru creditul pentru nevoi personale negarantat si la 350 pentru creditul de consum Metro. Clientii pot opta pentru încheierea unei asigurari, prin care asiguratorul va prelua plata ratelor în caz de somaj sau incapacitate de munca.

"Prezenta UniCredit Consumer Financing IFN S.A în Romania este o consecinta a dorintei UniCredit tiriac Bank de a oferi în reteaua sa de sucursale cele mai bune practici ale Grupului UniCredit în ceea ce priveste creditele de consum din Europa. Este vorba despre un portofoliu de produse de credit care utilizeaza cele mai avansate concepte actuale, un proces rapid de decizie automata si documentatie de credit facila”, a declarat Gauthier van Weddingen, CEO al UniCredit Consumer Financing IFN S.A. “Una dintre prioritatile noastre este aceea de a oferi solutii de creditare accesibile, adaptate contextul economic actual” a spus Zoltan Major, Vicepresedinte UniCredit Tiriac Bank, Divizia Retail. “Cooperarea cu divizia UniCredit specializata în credite de consum vine în întampinarea catorva dintre asteptarile principale ale clientilor nostri, care se refera la reducerea formalitatilor necesare obtinerii unui împrumut, a timpului de aprobare si a costurilor”. Creditele negarantate si creditele de consum sunt oferite de catre UniCredit Consumer Financing prin 221 de sucursale UniCredit tiriac Bank si 24 de agentii Metro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos