UniCredit Tiriac Bank promoveaza talente printr-un concurs de debut literar

UniCredit Tiriac Bank promoveaza talente printr-un concurs de debut literar

UniCredit Tiriac Bank si Asociatia Catalist au lansat un concurs de literatura prin care isi propun sa sprijine autorii care nu au mai publicat pana in prezent. Manuscrisele pot fi inscrise in Concursul de debut literar UniCredit pana la data de 1 iunie 2008, se arata intr-un comunicat al bancii.   „Prin acest concurs continuam

UniCredit Tiriac Bank si Asociatia Catalist au lansat un concurs de literatura prin care isi propun sa sprijine autorii care nu au mai publicat pana in prezent. Manuscrisele pot fi inscrise in Concursul de debut literar UniCredit pana la data de 1 iunie 2008, se arata intr-un comunicat al bancii.
 
„Prin acest concurs continuam seria de activitati de sustinere a valorilor literaturii si culturii pe care le desfasuram in mod traditional, Grupul UniCredit deja deruland de cativa ani un concurs de literatura la nivel regional, dedicat autorilor deja consacrati”, spune Ioana Paun, Director PR & Comunicare la UniCredit tiriac Bank. „Ne dorim foarte mult sa descoperim si sa sprijinim autorii debutanti, acordandu-le o sansa la inceput de drum, atunci cand au cel mai mult nevoie de confirmare si de promovare.”

Concursul de literatura are trei sectiuni: proza scurta, roman si poezie, la fiecare sectiune urmand sa fie desemnat un singur titlu castigator. Creatiile literare castigatoare vor fi publicate si lansate in cadrul Targului de Carte Gaudeamus din luna noiembrie a acestui an, urmand sa ajunga pe rafturile librariilor din intreaga tara.

Juriul este format din Mircea Vasilescu, Paul Cernat si Liviu Papadima – critici literari cunoscuti in lumea literara si publicistica, se mai arata in comunicat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos