UniCredit Tiriac Bank inaugureaza Bradul – concept de Craciun al designerilor romani de obiect

UniCredit Tiriac Bank inaugureaza Bradul – concept de Craciun al designerilor romani de obiect

Bradul – concept, o lucrare colectiva a 14 designeri romani de obiect poate fi admirat pana pe 10 ianuarie 2013 la sediul central UniCredit Tiriac Bank din Bd. Expozitiei 1F Designerii romani de produs, prin intermediul BUCHAREST DESIGN CENTER, propun un brad de Craciun – concept (foto atasate), realizat special pentru UniCredit Tiriac Bank si

Bradul – concept, o lucrare colectiva a 14 designeri romani de obiect poate fi admirat pana pe 10 ianuarie 2013 la sediul central UniCredit Tiriac Bank din Bd. Expozitiei 1F

Designerii romani de produs, prin intermediul BUCHAREST DESIGN CENTER, propun un brad de Craciun – concept (foto atasate), realizat special pentru UniCredit Tiriac Bank si instalat la sediul principal al bancii din Bd. Expozitiei 1F, Bucuresti.

"Bradul" – lucrare colectiva a fost realizat de 14 designeri romani de produs si este format dintr-o structura piramidala, pe care au fost asezate obiecte de design romanesc, din portofoliul celor 14 designeri participanti.

"In toamna aceasta am devenit parteneri cu BUCHAREST DESIGN CENTER, deoarece credem cu tarie ca exista design bun de produs in Romania care merita promovat si in tara si peste hotare. Pentru perioada sarbatorilor de iarna i-am invitat pe designerii romani implicati in proiect sa ne construiasca un brad-concept care sa inlocuiasca bradul traditional. Motivatia este deopotriva pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc (obiectele expuse in bradul-concept pot fi cumparate), dar si pentru angajamentul UniCredit Tiriac Bank fata de mediu. In plus, noul sediu central al bancii functioneaza si ca spatiu expozitional, in acest moment gazduind proiectul Spatial Poetry" – Anca Nuta, Director Identitate & Comunicare, UniCredit Tiriac Bank.

Obiectele sunt expuse sub forma unor cadouri, gata sa fie achizitionate cu ocazia Sarbatorilor si reprezinta, conventional, obiectele de podoaba ale unui brad traditional.

Astfel, obiectele – podoaba care "imbraca" bradul sunt, de exemplu, portofelul Combina P-2 Wallet al designerului Alexe Popescu (un portofel usor si compact din hartie plastifiata), perne decorative (Thecraft Lab), coasterele Leaf (suporti pentru pahare inspirate de forma unei frunze) realizate de designerul Alina Turdean sau obiecte de iluminat by Anca Fetcu si YaU Concept.

Bradul a fost realizat prin contributia designerilor Alexe Popescu, 201 Design Studio, Silva Artis, Nomadstudio, Simplexio, Thecraft LAB ,Gabriel Geller, Alina Turdean, Justin Baroncea, Anca Fetcu, Eliza Yokina, Silvia Cornea, arhiDOT Design, YaU Concept, cu sprijinul Atelier RD.

Bradul – concept va fi gazduit de UniCredit Tiriac Bank pana pe data de 10 ianuarie 2013 si poate fi vizitat de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 20.00, la sediul din Bd. Expozitiei 1F. Obiectele expuse pot fi achizitionate direct de la designerii participanti.

Pentru mai multe detalii despre activitatea designerilor romani de produs, va invitam sa vedeti pagina de Facebook: Facebook.com/BDC.design.center si website-ul www.bdce.org.

BUCHAREST DESIGN CENTER promoveaza designul romanesc de obiect si designerii romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele internationale.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos