UniCredit Tiriac Bank a majorat dobanzile la depozitele in lei si le-a micsorat la cele in dolari

UniCredit Tiriac Bank a majorat dobanzile la depozitele in lei si le-a micsorat la cele in dolari

 UniCredit Tiriac Bank a majorat, de la 1 aprilie, dobanzile la economiile populatiei in lei cu jumatate de punct procentual si le-a micsorat pe cele la depozitele in dolari cu pana la 0,30 puncte procentuale,in functie de perioada de maturitate a acestora, a anuntat luni banca. Astfel, dobanda la depozitele in lei la o luna a

 UniCredit Tiriac Bank a majorat, de la 1 aprilie, dobanzile la economiile populatiei in lei cu jumatate de punct procentual si le-a micsorat pe cele la depozitele in dolari cu pana la 0,30 puncte procentuale,in functie de perioada de maturitate a acestora, a anuntat luni banca.

Astfel, dobanda la depozitele in lei la o luna a urcat de la 6,75% la 7,25% pe an, iar pentru cele cu scadenta la trei luni a fost majorata de la 7% la 7,50% pe an. Dobanda anuala pentru depozitele pe sase luni a fost marita de la 7,25% la 7,75%. Banca plateste o dobanda de 8% pe an pentru depozitele constituite pe noua luni si de 8,50% pentru cele cu scadenta la un an.

Persoanele care isi fac depozite in dolari pentru o luna primesc o dobanda de 2,10% pe an, iar pentru cele cu scadenta la trei luni, de 2,20% pe an. Dobanda anuala platita de banca pentru depozitele pe sase luni a fost micsorata la 2,30%, iar pentru economiile cu scandenta la noua luni banca a redus dobanda la 2,50% pe an. Economiile constituite in dolari pe o perioada de un an beneficiaza de o dobanda de 2,50% pe an.

Banca a mentinut la acelasi nivel dobanzile aferente plasamenteor facute in euro, acestea avand valori cuprinse intre 3%, pentru depozitele constituite  pe o luna si 3,50% pentru cele pe un an.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos