Unicredit si Banca Romaneasca isi imbunatatesc oferta de credite

Unicredit si Banca Romaneasca isi imbunatatesc oferta de credite

Banca Romaneasca si Unicredit si-au imbunatatit oferta. Unicredit a redus dobanzile la imprumuturile de nevoi si cele auto, iar Banca Romaneasca a lansat produse cu toate costurile incluse in rata lunara. … Unicredit are dobanzi mai mici in perioada 20 aprilie-31 mai Banca UniCredit Romania a redus dobanzile la Credinstant, credit de nevoi personale fara

Banca Romaneasca si Unicredit si-au imbunatatit oferta. Unicredit a redus dobanzile la imprumuturile de nevoi si cele auto, iar Banca Romaneasca a lansat produse cu toate costurile incluse in rata lunara. …


Unicredit are dobanzi mai mici in perioada 20 aprilie-31 mai

Banca UniCredit Romania a redus dobanzile la Credinstant, credit de nevoi personale fara ipoteca si la Creditul Auto pentru persoane fizice, in cadrul unei promotii de primavara care se va incheia la 31 mai 2006. Clientii beneficiaza de ofertele speciale din cadrul promotiei in toate cele 50 de sucursale UniCredit Romania, cea pentru creditul auto fiind disponibila si la dealerii auto parteneri. Dobanzile se aplica pe toata perioada creditului pentru ambele produse, cu conditia ca acestea sa fie contractate in perioada promotiei.

“Produsele de creditare pentru persoane fizice, care beneficiaza acum de conditii de acordare mai atractive, sunt si cele mai solicitate de populatie”, a declarat Alina Pascu, Vicepresedinte si coordonator al Diviziei de Retail in cadrul bancii UniCredit Romania. „Am gandit aceasta promotie cu dobanzi mai mici, astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor clientii bancii si a populatiei, in general”.

In perioada promotiei, rata dobanzii la Credinstant, creditul de nevoi personale fara ipoteca, este de 9,9% pentru imprumuturile in lei si in euro, scazand de la dobanda standard de 13% pentru lei, respectiv 11,5% pentru euro. Valoarea maxima a imprumuturilor este de 28.000 RON, respectiv 8.000 euro, iar creditele pot fi acordate pe o perioada maximă de 60 luni.

Totodata, clientii UniCredit Romania au la dispozitie in aceasta perioada Creditul Auto la dobanzi mult mai atractive, respectiv 9% la lei si 7% la euro, indiferent de perioada de acordare. Dobanzile scad de la un nivel de 10% pe an in lei si 8,5% pe an in euro.

Conditiile de eligibilitate pentru obtinerea unui astfel de imprumut bancar sunt venitul si varsta aplicantului. Astfel, este necesar un venit lunar net minim de 250 euro (echivalent in lei) in cazul creditului de nevoi personale, si 200 euro (echivalent in lei) in cazul creditului auto per solicitant / familie care poate fi dovedit cu documente justificative, putand consta din venituri ca salariul net, pensie, chirii, activitati independente, etc. Aplicantul trebuie sa aiba minimum 22 de ani.
Portofoliul de credite al UniCredit Romania include si Credinstant cu ipoteca, un produs pentru persoane fizice cu dobanda de 9,5% pe an pentru creditele acordate in lei pe o perioada de maximum 15 ani si 8,5% pe an pentru creditele acordate in euro obtinute pe maximum 5 ani.

Dobanzi in perioada 20 aprilie – 31 mai

 
Dobanzi
Credinstant
Credit Auto
Lei
9,9% p.a.
9% p.a.
Euro
9.9% p.a.
7% p.a.
DAE (lei)
12,83%
10,39%
DAE (euro)
13,36%
9%
 
 
Dobanda anuala efectiva aferenta Creditului Auto este valabila pentru un credit de 30.000 euro, respectiv 100.000 RON, pe o perioada de 6 ani.

Dobanda anuala efectiva aferenta creditului Credinstant este valabila pentru un credit de 8.000 euro, respectiv 28.000 RON, pentru o perioada de 5 ani.

La Banca Romaneasca, toate costurile sunt incluse in rata lunara

Incepand cu 18 aprilie, Banca Romaneasca vine cu o oferta unica pentru Creditul de casa si pentru Creditul de nevoi personale cu ipoteca – toate costurile sunt incluse in rata lunara: credit, dobanda, asigurari si comisioane

Creditul pentru casa este disponibil pana la o valoare maxima de 300.000 Euro (sau echivalent RON / USD) rambursabil in rate lunare egale in termen de pana la 30 de ani. Banca percepe o dobanda de 7,25% pentru creditele acordate in Euro, asigurarea de viata si cea a locuintei pe durata creditului fiind incluse in rata lunara.
De exemplu, in cazul dobanzii variabile, pentru un credit in valoare de 30.000 de Euro, acordat pe o perioada de 30 de ani, rata lunara calculata este de aproximativ 235 euro. Banca acorda o perioada de gratie (in care se va plati doar dobanda la credit) de 9 luni pentru constructia sau extinderea de locuinte.

Creditul pentru nevoi personale cu ipoteca este disponibil pana la suma maxima de 50.000 euro (sau echivalent RON/USD) cu o dobanda 8,9% pentru creditele acordate in Euro. Si in acest caz asigurarea de viata si cea a locuintei sunt incluse in rata. Acest credit ofera avantajul ca poate fi contractat pe o perioada de pana la 20 de ani, fara a fi necesara justificarea destinatiei acestuia.

Procedura de acordare a creditelor este simpla si flexibila. Creditele se acorda persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani (varsta la care creditul este scadent), cu domiciliul si/sau rezidenta in Romania. Venitul minim net lunar poate fi de 100 de Euro in cazul Creditului de nevoi personale, si respectiv 200 Euro in cazul Creditului pentru casa.

Banca Romaneasca ia in considerare, pe langa salarii si pensii, toate tipurile de venit care pot fi justificate cu documente legale: chirii, dividende, venituri aferente contractelor de colaborare etc.

Redactia BankingNews
redactia@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos