Unicredit Fleet Management Romania isi incepe activitatea in februarie

Unicredit Fleet Management Romania, divizia de leasing operational si management a flotei auto a grupului Unicredit Leasing, isi va incepe operatiunile pe piata romaneasca in luna februarie 2007, declara directorul executiv al companiei, Adrian Petcu. Leasingul operational si managementul flotei auto, obiectul de activitate al noii companii, implica, printre altele, servicii de finantare a utilizarii

Unicredit Fleet Management Romania, divizia de leasing operational si management a flotei auto a grupului Unicredit Leasing, isi va incepe operatiunile pe piata romaneasca in luna februarie 2007, declara directorul executiv al companiei, Adrian Petcu.

Leasingul operational si managementul flotei auto, obiectul de activitate al noii companii, implica, printre altele, servicii de finantare a utilizarii autovehiculului, de intretinere, livrare, inmatriculare, administrare a anvelopelor, asigurari, consultanta si gestiune a combustibilului. Aceasta activitate implica externalizarea, de catre companii, a serviciilor legate de managementul flotelor auto, catre firme specializate.

"Spre deosebire de concurentii nostri directi, noi nu ne vom propune o anumita cota de piata pentru 2007. Pe termen scurt, obiectivul nostru principal este acela de a ne fideliza portofoliul de clienti existenti deja pe leasingul financiar si de a le oferi un produs nou, in concordanta cu nevoile lor. Asadar, cifrele pe care le vom realiza anul viitor vor dezvalui, de fapt, succesul politicii noastre de retentie. Pe termen mediu, ne propunem plasarea in esalonul fruntas al companiilor de profil", a spus directorul executiv al Unicredit Fleet Management Romania.

"Referitor la strategia pe care o vom aborda, aceasta este una diferita fata de cele existente deja, in sensul ca vom implica pe cat mai mult posibil clientii in constructia produsului pe care il doresc. Ne dorim, asadar, un grad ridicat de interactivitate", a adaugat Adrian Petcu.

In ceea ce priveste integrarea noii companii in structura grupului Unicredit Leasing, misiunea noastra va fi una mult usurata de actiunile intreprinse pana acum, in sensul ca aparitia noastra va coincide cu faza finala a fuziunii si va da un semnal foarte clar despre forta si stabilitatea grupului Unicredit Leasing. Nu toate companiile mari isi permit riscul de a imixtiona strategia de dezvoltare cu cea a unei fuziuni", a mai spus Petcu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos