UniCredit devine partener oficial al Ligii Campionilor

UniCredit devine partener oficial al Ligii Campionilor

Schimbare in 2009. Iese MasterCard, care a jucat 15 ani, intra UniCredit, pentru urmatorii 3 ani. De la urmatoare editie a UEFA Champions League, sloganul care va precede inceputul meciului nu va mai fi „Fericirea copilului tau, de nepretuit”, ci cel care va insoti reclama pentru UniCredit. Banca italiana a anuntat ca va deveni partenerul

Schimbare in 2009. Iese MasterCard, care a jucat 15 ani, intra UniCredit, pentru urmatorii 3 ani. De la urmatoare editie a UEFA Champions League, sloganul care va precede inceputul meciului nu va mai fi „Fericirea copilului tau, de nepretuit”, ci cel care va insoti reclama pentru UniCredit.

Banca italiana a anuntat ca va deveni partenerul oficial al UEFA Champions League, incepand cu iulie 2009 si pana in iunie 2012. Anuntul UniCredit urmeaza celui facut de Mastercard, gigantul cardurilor fiind la ultimul sezon in Liga Campionilor, unde este prezent din 1994. De asemenea, un alt partener al competitiei, Vodafone, a anuntat ca renunta la parteneriatul cu cea mai importanta competitie a cluburilor de fotbal.

„UniCredit Group a devenit partenerul oficial al UEFA Champions League, ceea ce vine in completarea angajamentului luat de catre grup pentru crearea unui brand european puternic si a unei identitati bazate pe strategia sa de imagine lansata in 2007. Astfel, la inceputul anului 2008, grupul a decis sa sponsorizeze un eveniment european sportiv de referinta. Audienta internationala a UEFA Champions League ofera UniCredit Group o modalitate eficienta de a-si atinge obiectivele”, se arata in comunicatul UniCredit.

„UniCredit este o banca importanta in Europa, cu o prezenta extinsa si o pozitie dominanta, in special in Europa de Est, va ajuta dezvoltarea brandului Champions League in aceasta zona”, a declarat secretarul general al UEFA, David Taylor.

UniCredit se alatura astfel Heineken si Sony ca al treilea partener oficial al campaniei. Atat banca, cat si forul european al fotbalului nu au dorit sa dezvaluie detalii financiare privind contractul.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos