Unicredit deschide la Milano o agentie dedicata exclusiv imigrantilor

Unicredit deschide la Milano o agentie dedicata exclusiv imigrantilor

Banca italiana Unicredit a deschis la Milano o agentie destinata in principal deservirii imigrantilor, recunoscand ca acestia reprezinta o categorie a populatiei implicata in tranzactii si investitii financiare importante, relateaza cotidianul La Repubblica, in pagina electronica. Agentia Unicredit dedicata imigrantilor a fost inaugurata la numai cativa metri de moscheea Institutului cultural islamic, frecventata saptamanal de

Banca italiana Unicredit a deschis la Milano o agentie destinata in principal deservirii imigrantilor, recunoscand ca acestia reprezinta o categorie a populatiei implicata in tranzactii si investitii financiare importante, relateaza cotidianul La Repubblica, in pagina electronica. Agentia Unicredit dedicata imigrantilor a fost inaugurata la numai cativa metri de moscheea Institutului cultural islamic, frecventata saptamanal de cateva mii de cetateni de diferite nationalitati, din afara Uniunii Europene.

Inaugurarea agentiei survine la numai o zi dupa ce Garda Financiara italiana a pus sub sechestru 401 agentii specializate in transfer rapid de fonduri catre strainatate, suspectate de comiterea unor acte ilicite, precum spalarea de bani.

Agentia din Milano – care pune la dispozitia publicului un program de lucru prelungit, servicii de Internet gratuite, materiale informative in mai multe limbi printre care si romana si functionari poligloti – este cea de-a doua sucursala Unicredit de acest tip deschisa in Italia, dupa cea de la Bologna.

Dat fiind succesul inregistrat de agentia din Bologna, Unicredit intentioneaza sa deschida si alte sucursale pentru imigranti la Torino, Verona, Roma, Florenta sau Treviso.

Milano (nord) este principala destinatie a imigrantilor din Italia, aici fiind stabiliti, oficial, peste 300.000 de cetateni extracomunitari.

Potrivit unui studiu recent realizat de cercetatorii de la Universitatea Bocconi, 27 la suta dintre imigrantii din Italia ezita sa-si deschida un cont curent, fie pentru ca nu inteleg explicatiile functionarilor de la ghiseu (zece la suta), fie din cauza comisioanelor prea mari ale bancilor (25 la suta).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos