UniCredit depaseste 150 de unitati si vrea sa dezvolte self-banking

UniCredit depaseste 150 de unitati si vrea sa dezvolte self-banking

Reteaua teritoriala a unuia dintre jucatorii de top 10 din sistemul bancar romanesc, UniCredit Tiriac, a ajuns la finalele primului semestru la 152 de sucursale si agentii, dupa ce in martie banca a deschis 10 noi unitati. La finalul anului trecut, reteaua UniCredit numara 141 de unitati. Banca are ca obiectiv deschiderea, in intreg anul

Reteaua teritoriala a unuia dintre jucatorii de top 10 din sistemul bancar romanesc, UniCredit Tiriac, a ajuns la finalele primului semestru la 152 de sucursale si agentii, dupa ce in martie banca a deschis 10 noi unitati. La finalul anului trecut, reteaua UniCredit numara 141 de unitati. Banca are ca obiectiv deschiderea, in intreg anul 2008, a cel putin 70 de noi unitati in orasele de dimensiuni mari si medii din intreaga tara.

De asemenea, UniCredit vizeaza anul acesta dezvoltarea conceptului de tip self-banking. Acesta permite clientilor sa realizeze o serie de operatiuni (plati de facturi, rate, transferuri etc.) prin intermediul unor automate bancare, fara sa apeleze la ghiseul bancii, ceea ce face posibil utilizarea lor si in afara programului normal al institutiei. „Un alt proiect al bancii care va contribui la eficientizarea activitatii este dezvoltarea conceptului de self banking si deschiderea, pana la sfarsitul anului 2008, a circa 30 de unitati bancare care sa incorporeze acest concept, in Bucuresti si in tara”, a declarat Robert Serbanescu, director de optimizare a retelei in cadrul UniCredit Tiriac Bank. Astfel de servicii au fost introduse pe piata romaneasca de ING Bank, in ultimii doi ani ele fiind implementate si de alte banci din Romania, precum BRD, Bancpost sau BCR.

In a doua jumatate a anului trecut, banca a introdus un nou model de organizare a retelei de sucursale prin alocarea de unitati dedicate clientilor persoane fizice si, separat, clientilor companii, in Bucuresti si in alte orase cheie cu puternic potential economic. Acest proces de restructurare a retelei face parte din planul UniCredit Group de imbunatatire a fluxului de lucru din sucursale si al serviciilor pentru segmente diferite de clientela. Astfel, la sfarsitul anului 2007, banca avea 20 de sucursale dedicate clientilor companii si prima sucursala dedicata clientilor Private Banking.

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos