Unde recruteaza bancile in prezent

Unde recruteaza bancile in prezent

Cele mai multe posturi libere sunt date de lansarea de noi unitati, bancile fiind nevoite sa scoata la concurs cu cateva saptamani inainte toate sau aproape toate pozitiile disponibile in cadrul acelei agentii. O unitate bancara ce urmeaza sa-si faca aparitia intr-un oras creeaza automat aproximativ cinci noi locuri de munca, promovate in mod special

Cele mai multe posturi libere sunt date de lansarea de noi unitati, bancile fiind nevoite sa scoata la concurs cu cateva saptamani inainte toate sau aproape toate pozitiile disponibile in cadrul acelei agentii. O unitate bancara ce urmeaza sa-si faca aparitia intr-un oras creeaza automat aproximativ cinci noi locuri de munca, promovate in mod special in spatiul virtual prin anunturi compacte postate pe site-uri cu profil de resurse umane. Cei mai activi angajatori din domeniul bancar sunt in prezent institutiile de credit care isi continua dezvoltarea numarului de unitati bancare, printre acestia numarandu-se BRD, BCR, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac, Alpha Bank, Banca Romaneasca, ProCredit Bank, Intesa SanPaolo Bank, Libra Bank si Romanian International Bank.

Bancile mentionate nu cauta numai oportunitati de extindere a retelelor in orasele mici si mijlocii, ci mizeaza si pe "betonarea" prezentei in orasele mari, acolo unde institutii precum BRD, BCR sau Banca Transilvania detin suprematia. Asa se face ca Bucurestiul ramane principalul oras unde sunt scoase la concurs cele mai multe posturi. Spre exemplificare, din cele peste 160 de anunturi de angajare postate de institutii de credit pe www.bankingjobs.ro, aproape o treime, respectiv 50 de anunturi, sunt pentru pozitii disponibile in Capitala. Situatia de fata este usor de explicat, in conditiile in care pe langa joburile impuse de noile agentii isi fac aparitia noi locuri de munca generate de dezvoltarea permanenta a activitatii bancilor. Acest factor obliga diviziile de HR sa completeze efectivul de personal de la sediile centrale, aflate – in cazul celor mai multe banci – in Bucuresti.

Daca UniCredit Tiriac Bank (click pentru detalii) cauta sefi de agentii, agenti de vanzari si/sau consultanti bancari pentru orasele Bucuresti, Medgidia, Pascani, Galati, Targu Mures, Sighisoara si Reghin, BRD (click pentru detalii) mizeaza puternic pe Bucuresti, unde a scos la concurs 12 posturi de functionari bancari. Pe langa cele 12 pozitii libere din Capitala, BRD angajeaza si executor bancar pentru Buzau si analist credite pentru Ploiesti.

Raiffeisen Bank (click pentru detalii) continua campania de recrutare desfasurata la nivel national, orasele unde banca are nevoie de noi angajati fiind Bucuresti, Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Hunedoara, Deva, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Calarasi, Ploiesti, Slobozia, Urziceni, Dambovita, Giurgiu si Teleorman. BCR (click pentru detalii) isi completeaza echipele teritoriale de angajati din mai multe orase, dupa cum urmeaza: Bucuresti, Constanta, Sighetu Marmatiei, Maramures, Cluj Napoca, Bistrita, Miercurea Ciuc, Hunedoara, Motru, Deva, Hateg, Vaslui, Braila, Stei, Bihor, Bocsa, Caras Severin, Bacau, Sacele, Carei, Brasov, Fagaras, Olt, Ploiesti, Cisnadie, Dolj, Slatina si Pascani.

ProCredit Bank (click pentru detalii) are nevoie de noi angajati pentru orasele Bucuresti, Iasi, Braila, Cluj Napoca, Timisoara si Targu Jiu. Intesa SanPaolo Bank (click pentru detalii) a scos la concurs noi posturi pentru orasele Bucuresi si Arad. Alpha Bank (click pentru detalii) desfasoara o campanie de recrutare pentru Bucuresti, posturile disponibile fiind in cadrul departamentelor din sediul central.

Banca Romaneasca (click pentru detalii) cauta angajati pentru orasele Bucuresti, Sibiu, Focsani, Urziceni si Drobeta Turnu-Severin, in timp ce Libra Bank (click pentru detalii) isi continua expansiunea in Craiova, Sibiu, Piatra Neamt, Ploiesti, Bistrita si Brasov. Romanian International Bank (click pentru detalii) are nevoie de noi angajati pentru Bucuresti, Ramnicu Valcea, Piatra Neamt si Deva.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos