Un nou produs pentru copii de la Banca Comerciala Carpatica

Un nou produs pentru copii de la Banca Comerciala Carpatica

Banca Comerciala Carpatica aduce in portofoliul sau de produse adresate copiilor o noua modalitate de economisire, prin intermediul contului de economii SMART KID. SMART KID este un produs care imbina flexibilitatea unui cont curent cu dobanda unui depozit la termen fiind construit in jurul contului deschis, in lei sau euro, de catre parintii sau ocrotitorii

Banca Comerciala Carpatica aduce in portofoliul sau de produse adresate copiilor o noua modalitate de economisire, prin intermediul contului de economii SMART KID. SMART KID este un produs care imbina flexibilitatea unui cont curent cu dobanda unui depozit la termen fiind construit in jurul contului deschis, in lei sau euro, de catre parintii sau ocrotitorii legali. Contul poate fi constituit si de catre minorii care au depasit varsta de 14 ani cu avizul parintelui/ocrotitorului legal, care va semna, alaturi de ei, formularele de deschidere cont.

Avantajele contului de economii SMART KID sunt multiple si constau in:
* perioada nelimitata de constituire a depozitului;
* posibilitatea de alimentare in orice moment;
* alimentarea contului cu orice suma, clientul nefiind limitat de o suma minima necesara deschiderii acestuia.

Banca Comerciala Carpatica nu percepe niciun comision pentru deschiderea, administrarea sau inchiderea contului SMART KID. Totodata, BCC ofera o dobanda variabila de pana la 6% pentru lei si de pana la 2,8% pentru euro, in functie de sumele depuse si se calculeaza zilnic asupra soldului fiind capitalizata lunar. In functie de numarul depunerilor facute pe parcursul unei luni, modul de calcul a dobanzii constituie un avantaj deoarece bonificatia acesteia este corelata cu evolutia sumei existente in cont.

„Contul de economii SMART KID oferit de Banca Comerciala Carpatica vine in completarea depozitului SMART KID, lansat de Ziua Copilului in acest an si aduce in plus o mai mare flexibilitate in gestionarea economiilor. Prin intermediul acestui nou produs venim in intampinarea clientilor cu o modalitate simpla de economisire adresandu-ne tuturor celor care doresc sa contribuie la siguranta financiara a copilului”, afirma Georgiana Mincu, Director Executiv Retea Retail Banca Comerciala Carpatica.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos