Un nou director la Domenia Credit

Un nou director la Domenia Credit

Cristian Dragoseste noul director general al Domenia Credit, companie specializata in credite ipotecare, parte a GE Money. Dragosa condus operatiunile de Vanzari si Marketing ale GE Money in Romania inca din 2006 – cand divizia de servicii financiare de retail a grupului General Electric intra pe piata autohtona prin achizitionarea companiilor Motoractive Leasing, Domenia Credit

Cristian Dragoseste noul director general al Domenia Credit, companie specializata in credite ipotecare, parte a GE Money. Dragosa condus operatiunile de Vanzari si Marketing ale GE Money in Romania inca din 2006 – cand divizia de servicii financiare de retail a grupului General Electric intra pe piata autohtona prin achizitionarea companiilor Motoractive Leasing, Domenia Credit si Ralfi (Estima Finance) – fiind si primul  angajat al companiei.

Cristian Dragosare o experienta de noua ani pe piata locala si internationala a serviciilor financiare in anul 1999 a absolvit GE Global Leadership Development Program, lucrand pentru aceeasi divizie  a GE atat pe piata locala cat si in Marea Britanie.

 “Piata romaneasca a creditelor ipotecare se afla inca in stadiul initial de dezvoltare. Creditele ipotecare reprezinta astazi doar 19% din totalul creditelor acordate persoanelor fizice. Acest procent este relativ mic comparativ cu  pietele mature unde ponderea depaseste 50%”, a declarat Dragos.

“Vedem cresteri semnificative atat pe segmentul creditelor destinate achizitiilor de locuinte cat si pe cel al creditelor de nevoi personale cu ipoteca. Extinderea retelei de sucursale Domenia precum si a distributiei prin canale alternative va conduce in 2008 la o dublare a activitatilor noastre pe acest segment”, a continuat el.

“Avand in vedere specializarea noastra pe segmentul creditelor ipotecare precum si flexibilitatea serviciilor oferite, un numar din ce in ce mai mare de clienti prefera serviciile noastre ofertelor existente in acest moment pe piata bancara”, a concluzionat el.

Domenia Credit este in prezent cea mai mare institutie financiara nebancara specializata in credite ipotecare din Romania. Produsele companiei sunt distribuite prin intermediul unei retele de 30  de sucursale situate in primele 19 mari orase.
 
Cristian Dragoso inlocuieste in functie pe Carmen Retegan, a carei cariera a urmat o noua directie incepand cu luna ianuarie a acestui an.
 
Dragosa absolvit programul MBA al Rollins College (Orlando, SUA, 1999) si este totodata licentiat in Inginerie Aerospatiala (Universitatea Politehnica Bucuresti, 1994). De asemenea, el detine titlul Chartered Financial Analyst (CFA) din anul 2001. Dragosa participat atat in tara cat si in strainatate, la numeroase programe de management si leadership

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos