Un nou director general pentru Italo Romena

Un nou director general pentru Italo Romena

Directorul general al Bancii Italo-Romena, Athos Varusio, va fi inlocuit, in data de 2 mai, de catre Antonio Bianchin, Varusio urmand sa preia alte responsabilitati in cadrul grupului Veneto Banca, din care face parte si institutia de credit. Antonio Bianchin a detinut o serie de functii in cadrul grupului italian, ultima pozitie fiind in cadrul

Directorul general al Bancii Italo-Romena, Athos Varusio, va fi inlocuit, in data de 2 mai, de catre Antonio Bianchin, Varusio urmand sa preia alte responsabilitati in cadrul grupului Veneto Banca, din care face parte si institutia de credit.

Antonio Bianchin a detinut o serie de functii in cadrul grupului italian, ultima pozitie fiind in cadrul directiei comerciale a Bancii Meridiana, care opereaza in sudul Italiei, se arata intr-un comunicat al Bancii Italo-Romena.

Varusio si-a anuntat plecarea la sfarsitul lunii martie, in cadrul unei conferinte in care au fost prezentate rezultatele bancii.

Institutia de credit a consemnat anul trecut un profit net de 7,5 milioane de euro, in crestere cu 16,1% fata de 2005, pe fondul avansului finantarilor si a castigurilor din dobanzi, iar activele au urcat cu 35%, la 504 milioane de euro.

Mediafax

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos