Un nou card co-branded: BCR si Praktiker si-au dat mana

Un nou card co-branded: BCR si Praktiker si-au dat mana

BCR si reteaua de magazine Praktiker au lansat cardul de credit co-branded “BCR MasterCard Praktiker”. Produsul ofera o limita de creditare mare, de pana la 5.000 euro (echivalentul in lei) … si o perioada de pre-aprobare a cererii de credit foarte scurta, de maximum o ora. Cardul este emis sub sigla MasterCard si poate fi

BCR si reteaua de magazine Praktiker au lansat cardul de credit co-branded “BCR MasterCard Praktiker”. Produsul ofera o limita de creditare mare, de pana la 5.000 euro (echivalentul in lei) … si o perioada de pre-aprobare a cererii de credit foarte scurta, de maximum o ora. Cardul este emis sub sigla MasterCard si poate fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate, dobanda perceputa pentru sumele utilizate fiind de 21%. De asemenea, poate fi folosit la achizitionarea de produse din magazinele Praktiker, dar si pentru alte operatiuni generate de nevoile personale ale posesorului (plata de bunuri si servicii, retragere de numerar de la ATM-uri).

Spre deosebire de alte carduri, acesta permite clientilor o arie de acoperire a cumparaturilor mult mai mare. Si asta pentru ca oferta magazinelor este vasta, cuprinzand peste 40.000 de produse pentru casa si gradina. Din acest motiv, conducerea BCR a estimat peste 30.000 de utilizatori ai acestor carduri.

Perioada de acordare a liniei de credit este de 5 ani, cu prelungire automata daca utilizatorul nu inregistreaza restante la rambursarea imprumutului si, bineinteles, daca implineste conditiile de creditare. In ceea ce priveste perioada de gratie pentru plata dobanzii, acesta poate ajunge pana la 50 de zile pentru tranzactiile efectuate in magazine.

Detinatorul de card are avantajul ca poate rambursa lunar cel putin dobanda (21%) si comisioanele la creditul utilizat. De asemenea, nu va plati dobanda aferenta sumelor din credit utilizate pentru cumparaturi, daca imprumutul este rambursat in totalitate pana la data de 20 a lunii urmatoare celei in care efectueaza tranzactia.

De exemplu, o persoana cu un venit mediu pe economie poate beneficia de un plafon de credit pe cardul BCR – Praktiker, de peste 10.000 lei noi (100 milioane lei vechi), daca nu are alte credite angajate.

Acte necesare

Pentru a obtine un card co-branded BCR – Praktiker este necesara doar o copie dupa actele de identitate ale solicitantului si sotiei/sotului acestuia, precum si documente care atesta veniturile certe realizate. Daca linia de credit depaseste echivalentul in lei a 1000 euro, salariatii trebuie sa aduca si copii certificate de angajatori dupa contractul de munca individual sau dupa cartea de munca (ori registrul de evidenta a salariatilor). Cardul se obtine prin Birourile de creditare BCR, care sunt deschise in magazinele Praktiker.

In prezent, in România exista un numar de 11 magazine Praktiker, urmand ca in 2006 sa fie inaugurate inca patru magazine. Datorita cererii tot mai mari, magazinul din Voluntari se va extinde cu 1.500 m2 suprafata de vanzare. Acesta este cel de-al saselea card co-branded pe care BCR il ofera populatiei, incepand cu vara anului trecut.

Nicoleta Margineanu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos