Un CEC in alb pentru banca Logan

Un CEC in alb pentru banca Logan

Stiati ca dupa ce va prelua CEC-ul, Raiffeisen Bank are de gand sa transforme institutia de credit intr-un Logan bancar? Cum de unde stim ca Raiffeisen Bank va castiga cursa pentru privatizarea Batranei Doamne din sistemul bancar romanesc? Pai, majoritatea analistilor dau ca sigura aceasta varianta… numai daca nu se adevereste ipoteza ca statul roman

Stiati ca dupa ce va prelua CEC-ul, Raiffeisen Bank are de gand sa transforme institutia de credit intr-un Logan bancar? Cum de unde stim ca Raiffeisen Bank va castiga cursa pentru privatizarea Batranei Doamne din sistemul bancar romanesc? Pai, majoritatea analistilor dau ca sigura aceasta varianta… numai daca nu se adevereste ipoteza ca statul roman nu se va razgandi din nou, pastrand in buzunarul propriu un CEC albit de vreme. … Daca EFG Eurobank s-a retras pe ultima suta de metri, satula sa mai alerge inutil dupa mult trambitata retea teritoriala a CEC-ului, OTP Bank si National Bank of Greece au decis sa-si incerce totusi norocul.

Analistii de la banca de investitii ceha Wood&Company sunt gata sa puna ramasag ca Raiffeisen Bank isi va adjudeca cel de-al doilea titlul in sistemul bancar de pe plaiurile mioritice, dupa ce a cucerit Banca Agricola. Analistul Jiri Stanik de la Wood&Company a certificat, pentru agentia de presa NewsIn, ca Raiffeisen Bank pare cea mai bine pozitionata in cursa pentru preluarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), deoarece pare dispusa sa ofere cel mai bun pret. "Pariem ca austriecii de la Raiffeisen ar fi dispusi sa plateasca cel mai scump pentru preluarea CEC," a mentionat Stanik. Acum ca ati aflat cumparatorul CEC, puteti vedea aici si ce planuri de viitor are acesta.

Redactia BankingNews
redactia@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos