Ufuk Tandogan isi incepe mandatul de Director General al Garanti Bank Romania

Ufuk Tandogan isi incepe mandatul de Director General al Garanti Bank Romania

Banca Nationala a Romaniei a aprobat numirea lui Ufuk Tandogan ca Director General al Garanti Bank Romania. Inainte de venirea in Romania, Ufuk Tandogan a activat in cadrul Garanti Turcia pentru aproape 25 de ani si are o vasta experienta bancara atat in domeniul comercial, cat si in cel al creditarii. Din 2006, el a

Banca Nationala a Romaniei a aprobat numirea lui Ufuk Tandogan ca Director General al Garanti Bank Romania.

Inainte de venirea in Romania, Ufuk Tandogan a activat in cadrul Garanti Turcia pentru aproape 25 de ani si are o vasta experienta bancara atat in domeniul comercial, cat si in cel al creditarii. Din 2006, el a detinut functia de Senior Vicepresident – Commercial and Corporate Credits. De asemenea, a fost membru in Consiliul de Administratie al Biroului de Credit din Turcia si al Garanti Mortgage Turcia. Nascut in 1963, Ufuk Tandogan a absolvit Universitatea de Economie si Stiinte Administrative din Uludag, este casatorit si are un copil.

Ufuk Tandogan il succede pe Murat Atay in functia de Director General al Garanti Bank in Romania. Domnul Atay a preluat conducerea Garanti Mortgage in Turcia, companie lider pe segmentul creditelor ipotecare.

Garanti Romania a avut o dinamica accentuata in ultimii cinci ani, in ciuda conditiilor economice precare: s-a dezvoltat ca banca universala si a trecut de la statutul de sucursala a unei banci straine la cel de banca locala. De asemenea, Garanti Bank a urcat pe locul 13 de la locul 27 in anul 2007 in clasamentul bancilor care activeaza pe piata locala dupa marimea activelor.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos