Trustul Impact inghite Patagonia Invest

Trustul imobiliar Impact Bucuresti a absorbit agentia imobiliara Patagonia Invest SRL, preluand drepturile si obligatiile acesteia, iar agentia imobiliara se dizolva prin transferul patrimoniului catre trustul Impact, se arata in proiectul de fuziune transmis joi, Bursei de Valori Bucuresti. Patagonia Invest SRA are un capital social de 2.000 lei. Societatea a incheiat anul 2005 cu

Trustul imobiliar Impact Bucuresti a absorbit agentia imobiliara Patagonia Invest SRL, preluand drepturile si obligatiile acesteia, iar agentia imobiliara se dizolva prin transferul patrimoniului catre trustul Impact, se arata in proiectul de fuziune transmis joi, Bursei de Valori Bucuresti.

Patagonia Invest SRA are un capital social de 2.000 lei. Societatea a incheiat anul 2005 cu o pierdere neta de 4.620 lei, potrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice. La sfarsitul lunii septembrie 2006, firma inregistra datorii de 120,840 lei. Activele totale au fost estimate la 16,87 milioane lei din care 16,85 milioane lei reprezinta valoare terenurilor detinute de companie.

Absorbtia companiei a fost aprobata de actionarii Impact la 5 septembrie 2006. Potrivit proiectului de fuziune, raportul de schimb intre partile sociale al agentiei imobiliare si actiunile companiei Impact a fost stablit la 551.210 titluri Impact pentru o parte sociala detinuta la compania Patagonia Invest SRL.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos