Tranzactie speciala de 7,5 milioane de lei cu actiuni BRD

Tranzactie speciala de 7,5 milioane de lei cu actiuni BRD

Titlurile BRD – Groupe Societe Generale au facut obiectul unei tranzactii speciale in valoare de 7,5 milioane de lei la inceputul sedintei bursiere de marti, prin care s-a transferat un pachet de 0,05% din capital. Cele 358.000 de actiuni au fost transferate, pe piata deal – unde cumparatorul si vanzatorul negociaza direct – la un

Titlurile BRD – Groupe Societe Generale au facut obiectul unei tranzactii speciale in valoare de 7,5 milioane de lei la inceputul sedintei bursiere de marti, prin care s-a transferat un pachet de 0,05% din capital. Cele 358.000 de actiuni au fost transferate, pe piata deal – unde cumparatorul si vanzatorul negociaza direct – la un pret de 21 lei pe unitate, mai mic cu 0,48% fata de cotatia din piata principala.

Indicele BET, care include si titlurile BRD, se situa la ora 11:00 in urcare cu 0,22%.

      

BRD-Groupe Societe Generale a obtinut, anul trecut, un profit net de 656 milioane de lei (circa 186 milioane de euro), in crestere cu 19% comparativ cu 2005. La finele anului trecut, BRD avea active totale de 28,9 miliarde de lei (circa 8,5 miliarde de euro), pozitionandu-se pe locul doi in sistemul bancar romanesc.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos