Totul despre creditele pentru locuinta la Targul National Imobiliar

Totul despre creditele pentru locuinta la Targul National Imobiliar

Maine incepe la World Trade Plaza Sofitel editia de toamna a Targului National Imobiliar, o oportunitatea pefecta pentru cei care vor sa se mute intr-o casa noua, dar si pentru curiosi sa ia contact cu o bogata oferta imobiliara. Trustul de presa online Multi Media Net va oferi gratuit tuturor vizitatorilor revista „Newsletter BankingNews –

Maine incepe la World Trade Plaza Sofitel editia de toamna a Targului National Imobiliar, o oportunitatea pefecta pentru cei care vor sa se mute intr-o casa noua, dar si pentru curiosi sa ia contact cu o bogata oferta imobiliara. Trustul de presa online Multi Media Net va oferi gratuit tuturor vizitatorilor revista „Newsletter BankingNews – Bani pentru case". Publicatia se adreseaza celor aflati in cautare de finantare pentru achizitia unei case sau apartament, venind astfel in completarea ofertei imobiliare a targului. Mai mult,  "Bani pentru case" este un instrument foarte util in analizarea produselor de creditare cu care se prezinta bancile prezente targ, si nu numai.

Revista cuprinde sfaturi practice pentru alegerea celui mai bun credit pentru locuinte, „trucuri" pentru a putea indeplini conditiile bancii referitoare la avansul si venitul necesare pentru contractarea unui astfel de imprumut, dar si informatii complete despre cele mai noi si interesante produse bancare destinate celor care vor sa-si cumpere o casa. De asemenea, „Newsletter BankingNews – Bani pentru case” va contine si prezentarea detaliata a tuturor creditelor imobiliar/ipotecare aflate in portofoliul bancilor din Romania.

Trustul Multi Media Net cuprinde publicatiile online www.bankingnews.ro, www.banisiafaceri.ro, www.banipentrucase.ro si www.cafeneauabancara.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos