Topul celor mai bune banci pentru IMM-uri

Topul celor mai bune banci pentru IMM-uri

Parca niciodata ca in ultimele 6-7 luni ale acestui an bancile nu au fost mai interesate de soarta intreprinderilor mici si mijlocii. Miza este imensa. IMM-urile constituie cel mai important motor al economiei in tarile Uniunii Europene, iar integrarea va pune Romania pe aceeasi directie de dezvoltare. Astfel, segmentul va oferi oportunitati de afaceri foarte

Parca niciodata ca in ultimele 6-7 luni ale acestui an bancile nu au fost mai interesate de soarta intreprinderilor mici si mijlocii. Miza este imensa. IMM-urile constituie cel mai important motor al economiei in tarile Uniunii Europene, iar integrarea va pune Romania pe aceeasi directie de dezvoltare. Astfel, segmentul va oferi oportunitati de afaceri foarte generoase pentru banci. Mai mult, numeroase IMM-uri trebuie sa investeasca pentru a-si putea continua activitatea in conditiile respectarii drasticelor reguli impuse de Uniunea Europeana in fiecare domeniu de activitate.

Pentru a obtine o felie cat mai bogata din aceasta piata, bancile au inceput sa ademeneasca intreprinzatorii mici si mijlocii cu o oferta tot mai diversificata si atragatoare de produse si servicii. Exemplele sunt numeroase. BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Volksbank, Finansbank, CEC sau Bancpost sunt cele mai active si agresive banci pe acest domeniu. Aceste institutii de credit si-au imbogatit sau imbunatatit in ultimele luni oferta de pe segmentul IMM-urilor. In primul rand, bancile au mizat pe diversificarea, accesibilizarea si flexibilizarea creditelor oferite intreprinzatorilor, dar au lansat si diferite proiecte de sprijinire a acestora prin consultanta specializata in domeniul afacerilor. BankingNews va propune realizarea unui top al celor mai bune banci pe segmentul produselor si serviciilor adresate IMM-urilor, pe baza voturilor exprimate de  dumneavoastra, in cadrul sondajului disponibil in partea dreapta-jos a paginii www.bankingnews.ro.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos